4 hasznos kiegészítő, ami egy sportos otthonban nélkülözhetetlen
Promóció 4 hasznos kiegészítő, ami egy sportos otthonban nélkülözhetetlen

2022-09-23

Promóció - Az ízig-vérig sportos emberek élete ízig-vérig sportos otthont kíván. Kezdjük ott, hogy a felszerelésnek kell tároló, a bemelegítéshez és a nyújtáshoz pedig elegendő hely. No, meg persze néhány hasznos kiegészítő is jól jön, hogy a lelkesedés és a lendület töretlen maradhasson. Ez utóbbiakat gyűjtöttük össze alább.

Okosan bánnál az energiával? Adunk hozzá 4 tuti tippet
Promóció Okosan bánnál az energiával? Adunk hozzá 4 tuti tippet

2022-09-21

Promóció - Az energia nagy kincs, és nem olcsó mulatság. Nincs hát más választásunk, muszáj okosan bánni vele. Mutatjuk is, hogyan.

4 nélkülözhetetlen elem a tökéletes kerti partihoz
Promóció 4 nélkülözhetetlen elem a tökéletes kerti partihoz

2022-07-14

Promóció - Tombol a nyár, a kertek igazi főszezonja. Minden szabad levegőn töltött délután igazi ajándék! Ha pedig ezt megfelelő körítésbe is csomagoljuk, egy-egy barátokkal töltött délután vagy grillezős este felejthetetlen emlékké válhat. Mutatjuk, mi minden kell ehhez.

Éljen a lehetőséggel!
Promóció Éljen a lehetőséggel!

2022-05-23

Promóció - Év végéig igényelhető Otthonfelújítási támogatás napelemtelepítésre, okos klímára.

Az igazán okos megoldások: így segítenek a háztartási gépek szebbé (is) tenni otthonod
Promóció Az igazán okos megoldások: így segítenek a háztartási gépek szebbé (is) tenni otthonod

2022-05-20

Promóció - Már rég magunk mögött tudjuk azokat az időket, amikor egy háztartási gép csupán a funkciójával és okos megoldásaival tudott lenyűgözni minket. Tegyük hozzá gyorsan: szerencsére! A tervezők ugyanis egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a különböző elektronikai berendezések esztétikai értékére is, aminek hála azok nem csak megkönnyítik, de meg is szépítik mindennapjainkat.

Napelemes kisszótár, avagy szolártechnológiai alapok
Promóció Napelemes kisszótár, avagy szolártechnológiai alapok

2022-04-04

Promóció - Manapság egyre népszerűbbek a napelemes megoldások, azonban nem árt ismerni néhány alapvető fogalmat és szakkifejezést, ahhoz, hogy megtervezhessük otthonunk megújuló energiával történő ellátását. Ebben segíthet az alábbi fogalomtár és a Terrán, hiszen a nagy múltú tetőcserép gyártó évszázados hagyományokra építi működését, emellett elhivatott a felhasználók a szakemberek edukálásában is.

Felújítás előtt állsz? 4 hiteles forrás, ahonnan segítséget szerezhetsz hozzá
Promóció Felújítás előtt állsz? 4 hiteles forrás, ahonnan segítséget szerezhetsz hozzá

2022-03-27

Promóció - Egy lakásfelújítás komoly feladat, főleg, ha először vállalkoztok rá. Rengeteg lehetőség, sok-sok kérdés és jó pár buktató... Nem is csoda, hogy sokaknak beletörik a bicskája. Te menj ennek elébe, és készülj fel olyan alaposan a rád váró kihívásra, amennyire csak tudsz. Mutatjuk, hogy mit érdemes ehhez tenned.

10 építészeti kincs idehaza, amit érdemes felkeresnetek a tavaszi szünetben
Promóció 10 építészeti kincs idehaza, amit érdemes felkeresnetek a tavaszi szünetben

2022-03-07

Promóció - Ahogy azt már megszokhattátok, sorra hozzuk el nektek a legszebb, legkülönlegesebb otthonokat és építészeti megoldásokat, hogy azokból ötletet, inspirációt meríthessetek. Formabontó módon azonban most nem életterekre, hanem építészeti kincsekre fókuszálunk. Olyanokra, amelyeket egyszer mindenkinek látnia kell!

Okos otthonnal a kényelmesebb hétköznapokért – 4+1 tipp, amivel sokat könnyíthetsz az életeteken
Promóció Okos otthonnal a kényelmesebb hétköznapokért – 4+1 tipp, amivel sokat könnyíthetsz az életeteken

2022-03-01

Promóció - Okos tippekből nem lehet elég! A technológia fejlődésének és a folyamatosan megújuló lehetőségeknek hála életünk újabb és újabb színterei lesznek jobban tervezhetők, egyúttal egyszerűbben kontrollálhatók. Ráadásul a lakáshitel törlesztésére is született már "okos" megoldás. Ezekre hoztunk most nektek 4+1 szuper ötletet, ami garantáltan megéri a befektetést.

Egyedi és modern otthonra vágysz? 5 lakberendezési tippünk ebben segít
Promóció Egyedi és modern otthonra vágysz? 5 lakberendezési tippünk ebben segít

2021-12-09

Promóció - Letisztult, időtálló, otthonos – a modern lakberendezés ismérvei ezek. Ha éppen új otthonod berendezése előtt állsz, bátran tedd le te is emellett a stílusvilág mellett a voksod. Mutatjuk is, milyen elvek mentén haladj, hogy a végeredmény garantáltan egyedi legyen.

Maradjanak ruháink (is) jó formában!
Promóció Maradjanak ruháink (is) jó formában!

2021-12-08

Promóció - Az, ahogy ruháinkkal bánunk, jelentős hatással van környezetünkre. Ha megfelelő módon tisztítjuk és szárítjuk őket, sokkal tovább megőrzik formájukat, színüket és kellemes puhaságukat. Ha pedig hosszabb ideig hordjuk őket, máris megtettük az első lépést a környezettudatosabb életmód felé.

Túl sokat mosunk!
Promóció Túl sokat mosunk!

2021-12-01

Promóció - Az emberek 29%-a elsősorban azért mossa ki ruháit, hogy eltüntesse a szagokat, 26%-a pedig azért, mert szereti a frissen mosott ruha érzést.

Mossunk okosabban, fenntarthatóbban – a 30 az új 40!
Promóció Mossunk okosabban, fenntarthatóbban – a 30 az új 40!

2021-11-24

Promóció - Az, ahogy ruháinkat mossuk és szárítjuk, jelentős hatással van a környezetünkre. A ruhák karbonlábnyomának 25%-a abból adódik, ahogy tisztítjuk őket.

Hogyan lehetünk győztesei a kosszal vívott napi csatáknak?
Promóció Hogyan lehetünk győztesei a kosszal vívott napi csatáknak?

2021-11-22

Promóció - Az amúgy is folyamatosan termelődő por és piszok mellett ismét megjelent a sár, a száradt falevél és a cipőnkre tapadó kosz a lakásban, csak hogy még kevésbé legyen egyszerű tisztán tartani otthonunkat. Biztos, hogy ez ekkora probléma? Válasszunk olyan porszívót, amely megkönnyíti a dolgunkat. Ma már hatalmas a kínálat vezeték nélküli álló porszívókból, melyekkel valóban gyorsan és kényelmesen lehet takarítani az egész lakásban.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin