Forrás: JYSK

A vidéki szálláshelyek varázsa – 4+1 tipp, hogyan tűnhetsz ki a tömegből

1. Letisztultság

Aki a természet békéjét keresi, az a harmóniát, a békét, a minimalista stílust keresni. Hiszen akinek sikerül végre kiszakadnia a mindennapok mókuskerekének zajából, általában éppen a másik pólusra vágyik. Ezt pedig a skandinávokra jellemző tiszta és egyszerű eleganciával adhatjuk meg vendégeinknek. A belső és a külső tér berendezésénél egyaránt törekedj a világos színek, természetes anyagok és egyszerű vonalvezetésű elemek használatára. A teret pedig ne zsúfold tele, hogy már a szállásról készült fotók is azt az üzenetet közvetíthessék magukról: “Itt igazán önmagad lehetsz!”

A vidéki szálláshelyek varázsa – 4+1 tipp, hogyan tűnhetsz ki a tömegből
Forrás: JYSK

2. Maximális kényelem

Ha azt szeretnéd, hogy leendő vendégeid szeme megakadjon a vendégházadon, egy dologból nem engedhetsz: ez pedig a kényelem! Legyen szó egy gyors hétvégéről vagy egy nagy családi nyaralásról, az emberek többségének a komfort a három legfontosabb szempont egyike. Ezért ezen nem éri meg spórolnod! Ha még a bútorok kiválasztása előtt állsz, ügyelj arra, hogy az ágy, a kanapé, a fotel és a teraszra kerülő elemek minél kényelmesebbek legyenek. Ha viszont már kész berendezésből kell kihoznod a legtöbbet, akkor szerezz be néhány puha díszpárnát, kellemes tapintású ágytakarót és vastag szőnyeget, amelyek már ránézésre, aztán pedig minden érintésnél kellemes érzetet keltenek.

A vidéki szálláshelyek varázsa – 4+1 tipp, hogyan tűnhetsz ki a tömegből
Forrás: JYSK

3. Garantáld a pihentető alvást

És ha már a kényelemnél tartunk: egy szállás esetében a komfortos, tökéletesen pihentető alvást lehetővé tevő ágynál talán nincs is fontosabb. Ennek kulcsa pedig a jól megválasztott matrac. Ebben támaszkodj nyugodtan a JYSK-re, amely az alváskultúra szakértője immáron 40 éve. Keresd fel a legközelebbi áruházat, próbálj ki minél több matracot, és kérd az ott dolgozó szakemberek segítségét. Hidd el, megéri időt szánnod arra, hogy megtaláld vendégeid számára a lehető legkényelmesebb megoldást, amiért legközelebb is nálad akarnak majd pihenni.

4. Kösd össze a természettel

Minden, amit eddig felsoroltunk, fontos és meghatározó. De a vidéki szálláshelyek esszenciája mégiscsak a természet közelségében rejlik. Ezért is fontos, hogy a házat eleve úgy rendezd be, hogy az a természet felé nyisson. A hangsúlyt pedig egyértelműen kintre helyezd! Mi kell ehhez? Egy jól megtervezett és stílusosan berendezett terasz, amely megadja vendégeidnek azt a békét és harmóniát, amiért érkeztek. Ne állj meg addig, amíg meg nem találod a tökéletes kerti bútor szettet és a hozzá tartozó hangulati elemeket – gondolunk itt a fényforrásokra, a kültéri szőnyegre vagy éppen az adott környezethez legjobban passzoló növényekre.

A vidéki szálláshelyek varázsa – 4+1 tipp, hogyan tűnhetsz ki a tömegből
Forrás: JYSK

Menj biztosra, és ebben bízd magad szakértőkre! Szálláshelyek és a vendéglátóipari egységek megrendeléseit kerti bútorok, ülőgarnitúrák, ágyak és kiegészítők hatalmas választékával, személyre szabott kedvezményekkel, rugalmas szállítással és szakértő segítséggel várja a JYSK BUSINESS TO BUSINESS üzletága. A rendszerébe való bekerüléshez nincs szükség külön regisztrációra, elegendő a számlázási adatokat megadni. Az egész országot lefedő, 98 üzlet mindegyike bemutatóteremként is működik, ahol az online információgyűjtést követően a termékek megtekinthetők, kipróbálhatók és természetesen megrendelhetők.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.