LOGICO Piccolo, remek játék az iskolában tanultak fejlesztéséhez

A tudás megszerzése kemény munkával jár, amiben a gyerek könnyen motiválatlanná válhat, és a tanulásban talán az egyik legfontosabb dolog ezt elkerülni. A LOGICO Primo fejlesztőjáték vidám illusztrációival, játékos és változatos feladataival mindvégig fenntartja a figyelmet. A LOGICO Piccolo 6–9 éveseknek ajánlott. A 12 színes gombbal felszerelt LOGICO Piccolo kerethez témakörben több mint 30 feladatkártya-csomagokból lehet választani. Valamennyi az iskolai tananyaghoz kapcsolódik négy nagy témakörben: iskolakezdés, ismeretek, anyanyelv és matek.

LOGICO Piccolo, remek játék az iskolában tanultak fejlesztéséhez
Kattints a képre és tudj meg többet!

A gyermek a feladatok megoldása után a kártya megfordításával önmagát ellenőrizheti, stressz nélkül gyakorolhat addig, ameddig csak szükséges. A feladatkártya-csomagokban – a fokozatosság elvét szem előtt tartva – egyre nehezedő és egymásra épülő feladatok követik egymást, így nem válik unalmassá a játékos tanulás.

LOGICO Piccolo, remek játék az iskolában tanultak fejlesztéséhez
Kattints a képre és tudj meg többet!

Iskolakezdéshez ajánlott például a Betűvadász és Számvadász feladatkártya-csomag, mindkettőben a feladatok játékos formában segítik a betűk, számok megismerését. A nagyobbak már az olvasást, a matematikai alapműveleteket, a geometriai ismereteket is gyakorolhatják, elmélyíthetik ismereteiket az erdők-mezők élővilágáról, a háziállatokról, az időről vagy épp az emberi testről.

A keret és a különleges anyagú kártyák is strapabírók, sokszor használhatók, kényelmesen hordozhatók, bárhol játszhat velük a gyerek. Kipróbálnátok? Próbáljátok ki!

Kipróbálnátok? Próbáljátok ki!
További információért kattints >> ide!

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.