Átgondolt részletek, látványos megoldások – Papp Linda építész, belsőépítész munkája
Otthon Átgondolt részletek, látványos megoldások – Papp Linda építész, belsőépítész munkája

2022-12-15

Otthon - Visszafogott színhasználattal és az elemek egységbe rendezésével dolgozik a japandi stílus, és ezek a tulajdonságok jellemzik azt a kis lakást is, ahol teljes értékű otthont rendezett be Papp Linda építész-belsőépítész.

Dejavu Ház – Szerelemmel újraálmodva
Otthon Dejavu Ház – Szerelemmel újraálmodva

2022-12-11

Otthon - A Csicsói-medencében található Szentantalfán jártunk, ahol a kaput magunk mögött bezárva egy elvarázsolt pihenőhely fogadott bennünket.

Tokár Tamás és Kovács Dorottya otthonában jártunk
Otthon Tokár Tamás és Kovács Dorottya otthonában jártunk

2022-12-08

Otthon - A házkeresés egyik alapfeltétele volt Tamáséknál, hogy megoldható legyen egy-egy külön „irodahelyiség” kialakítása, ahol egymástól elszeparáltan tudnak dolgozni. Szerencsére a kiszemelt háznak a földszintjén adott volt ennek a lehetősége, így a saját ízlésüknek és érdeklődési körüknek megfelelő birodalmat tudtak létrehozni.

Vakáció a fák világában – A noszvaji Fekete Rigó
Otthon Vakáció a fák világában – A noszvaji Fekete Rigó

2022-12-04

Otthon - Kikapcsolódás a lombok között? Nem véletlenül egy madár nevét kapta meg a Noszvaj üdülőterületén épült Fekete Rigó, ahol tényleg a lombok között fújhatjuk ki a levegőt és szabadulhatunk meg a hétköznapok stresszétől. A különleges, igényesen berendezett ház két fő számára tökéletes pihenőhelyet nyújt.

Bérelt lakásból igazi otthon – Nikinek sikerült!
Otthon Bérelt lakásból igazi otthon – Nikinek sikerült!

2022-11-27

Otthon - Amikor valaki nem saját tulajdonú, hanem bérelt ingatlanban álmodja meg otthonát, gyakran nem is igazán szabja magára a tereket és a stílust. Niki viszont úgy döntött, valóban hozzá illő zugra vágyik, és Bíró Andrea lakberendező segítségével meg is valósította elképzelését.

Igazi kuriózum! Makramé műhely a csepeli gyártelepen
Otthon Igazi kuriózum! Makramé műhely a csepeli gyártelepen

2022-11-24

Otthon - Rendhagyó helyszín az otthona egy kétgyermekes családnak, akik a csepeli gyártelepen alakították ki nem mindennapi ízléssel berendezett loft lakásukat.

Örökség új formák között – Gulyás Zsuzsi lakberendező otthona
Otthon Örökség új formák között – Gulyás Zsuzsi lakberendező otthona

2022-11-20

Otthon - Amikor egy lakberendező a saját lakásán dolgozik, kompromisszumok nélkül mutathatja meg ízlését. Gulyás Zsuzsi és férje első igazi otthonában minden tetten érhető, amit a fiatal szakember a megfelelő berendezésről gondol.

Ezt figyeljétek! Így lett nyári konyhából egy csapásra téli konyha – egy zseniális és igazán zsebbarát megoldással
Otthon Ezt figyeljétek! Így lett nyári konyhából egy csapásra téli konyha – egy zseniális és igazán zsebbarát megoldással

2022-11-18

Otthon - Egy nyári konyha nagy kincs, hiszen teret ad a nyáresti beszélgetéseknek, a kellemes kerti partiknak, egy-egy nagyobb vendégségnek. De mi a helyzet vele télen, amikor ránk köszöntenek a hidegek? Muszáj a nyári konyhát téli álomra küldeni? Zoltánék zseniális ötlete páratlan választ ad erre a kérdésre.

Örömzene régi falak között – Czutor Zoliék otthonában jártunk
Otthon Örömzene régi falak között – Czutor Zoliék otthonában jártunk

2022-11-13

Otthon - Újlipótváros egyik csodás, 1909-ben épült védett épületének első emeleti lakásában él Czutor Zoltán zenész és családja. Nemrég teljesen felújították és saját ízlésükre szabták a tereket, így harmadik közös gyermekük, Franciska már ide érkezhetett haza.

Natúr kiegészítőkkel őszre hangolódva – Egy újragondolt lakás Pécsről
Otthon Natúr kiegészítőkkel őszre hangolódva – Egy újragondolt lakás Pécsről

2022-10-10

Otthon - Ennek a pécsi kislakásnak az egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége. Alapos tervezést követve készült el a kialakítása, és a költséghatékonyságot mindvégig szem előtt tartották.

Gödöllői álomotthon – Ahol a tárgyak mesélnek
Otthon Gödöllői álomotthon – Ahol a tárgyak mesélnek

2022-10-06

Otthon - Minták és színek merész párosításával alakították ki ennek a csodás családi háznak a belső tereit. Az antik bútorokhoz remekül illenek a mintás tapéták és a szőnyegek, a jó stílusérzékkel válogatott kárpitok.

Lakberendezés csavarokkal – És happy enddel
Otthon Lakberendezés csavarokkal – És happy enddel

2022-10-02

Otthon - Egy otthon kialakításánál biztosan előfordulnak meglepetések, és az már csak a kreativitáson és a fantázián múlik, hogy ezeket a javunkra fordítsuk. Anya és fia költözését több újratervezés is megelőzte, visszatekintve azonban minden úgy lett jó, ahogy alakult.

Vízparti hangulatot idéző panellakás a Balaton fővárosában
Otthon Vízparti hangulatot idéző panellakás a Balaton fővárosában

2022-09-30

Otthon - Ezúttal Keszthely egy lakótelepére utazunk. Egy panelházba, azon belül is egy panellakásba, ami nem sokkal ezelőtt még a 80-as évek klasszikus hangulatát viselte magán. Mára azonban egy letisztult, modern lakásbelső – Olaszországból származó izgalmas részletekkel. Krisztina, a büszke tulajdonos vezet minket körbe.

Kint és bent is zöldben – Egy gellérthegyi villa titkai
Otthon Kint és bent is zöldben – Egy gellérthegyi villa titkai

2022-09-30

Otthon - Judit élete álma volt egy villalakás. Amikor a Gellérthegy déli lejtőjén épült régi társasházban megtalálta a neki megfelelő otthont, alkalmat kapott arra is, hogy másik álmát valóra váltsa, és a többi lakóval együtt varázslatos kertet hozzon létre.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin