Támogasd adód 1 %-ával a Fundamenta Gondoskodás Alapítványt!

A végtagbénulással született Szofi alapítványunk támogatásával tudott részt venni spanyolországi műtétje után egy rehabilitációs kezelésen. A 10 éves kislány felnőtteket is megszégyenítő kitartással, akarással és optimizmussal küzd minden új, apró mozdulatért. 

Ez csak kettő azok közül a szívbe markoló és felemelő történetek közül, amelyek kicsi gyermekek emberfeletti küzdelméről szólnak. És persze családjuk küzdelméről, akiknek sokszor nincs anyagi lehetőségük arra, hogy a gyógytornát, az intenzív rehabilitációs kezeléseket és a fejlesztéseket kifizessék.  

Alapítványunk az elmúlt tíz évben sok hasonló sorsú gyermeknek és családjaiknak nyújtott segítséget. Az évek során egyre inkább a legnehezebb helyzetbe került, sérült, tartós vagy krónikus betegségben szenvedő gyermeket nevelő családok felé fordultunk, nekik próbálunk minden rendelkezésünkre álló eszközzel segíteni.

Támogasd Te is alapítványunkon keresztül azokat, akik a leginkább rászorulnak a segítségünkre! Ajánld fel adód 1 %-át a Fundamenta Gondoskodás Alapítványnak, és biztos lehetsz benne, hogy segítséged az utolsó forintig azokhoz fog eljutni, akik arra a leginkább rászorulnak!  

Támogasd adód 1 %-ával a Fundamenta Gondoskodás Alapítványt!

Fundamenta Gondoskodás Alapítvány

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.