5 zseniális ötlet, hogyan használd fel a megmaradt buborékfóliát
Tipp 5 zseniális ötlet, hogyan használd fel a megmaradt buborékfóliát

2023-02-02

Tipp - A pandémia óta egyre többet rendelsz webshopokból, és nem tudod, hogy mit kezdj a rengeteg buborékfóliával? Nekünk van pár zseniális ötletünk.

5 lépés, amivel tisztán tarthatod a szárítógépet
Tipp 5 lépés, amivel tisztán tarthatod a szárítógépet

2023-02-02

Tipp - A szárítógép tisztítása nem tűnik fontos feladatnak, hiszen tiszta ruhák kerülnek bele, így a gép sem lehet piszkos – vagy mégis? Bizony, a szárítógépben rengeteg kosz tud felhalmozódni a szöszöktől kezdve azoktól a szennyeződésekig, amelyek nem jöttek ki a mosás során a ruhákból. Ezért nagyon fontos, hogy rendszeresen és alaposan tisztítsd a szárítógépet (is).

A 7 leggyakoribb lakberendezési hiba – Így kerüld el őket
Tipp A 7 leggyakoribb lakberendezési hiba – Így kerüld el őket

2023-02-02

Tipp - Az emberek többsége azért nem vállalkozik szívesen lakása dekorálására, mert attól fél, hogy legnagyobb igyekezete ellenére és sok pénzt beleölve is nagyon mellélő. Csokorba szedtük a hét legnagyobb lakásdíszítési bakit, amit odahaza elkövethetsz, hogy ezek ismeretében nagyobb önbizalommal és jó irányból közelítve láthass neki az átalakításnak.

5 virág sötét helyre – Természetes fény nélkül is szépek maradnak
Tipp 5 virág sötét helyre – Természetes fény nélkül is szépek maradnak

2023-02-01

Tipp - Gondoltad volna, hogy ablak nélküli helyiségekben is lehet növényt tartani? Cikkünkből kiderül, hogy melyek azok a fajták, amik fény nélkül is szépen nőnek és terebélyesednek.

A hosszan tartóan friss és profin kötött virágcsokor 5 titka
Tipp A hosszan tartóan friss és profin kötött virágcsokor 5 titka

2023-01-31

Tipp - A hotelekben és elegáns éttermekben a legegyszerűbb virágokból álló csokrok is lélegzetelállítóan néznek ki, pedig nincs bennük semmi különleges. A szépségük mögött a profin elrendezett és szakszerűen ápolt virágszálak állnak. Eláruljuk a mindig friss és rendezett csokor titkait.

Figyelem! Ezek a növények veszélyesek a macskádra
Tipp Figyelem! Ezek a növények veszélyesek a macskádra

2023-01-29

Tipp - Szereted a növényeket, viszont egy vagy több cicával élsz együtt? Akkor nem mindegy, hogy milyen cserepesekkel díszíted az otthonod, mert bizonyos fajták mérgezők lehetnek a macskád számára.

Zöld otthon – Így lesz fenntarthatóbb a fürdőszobád
Tipp Zöld otthon – Így lesz fenntarthatóbb a fürdőszobád

2023-01-29

Tipp - A lakás fontosabb pontjain már tudatosabb megoldásokra váltottál, de a fürdőszobában még várat magára a „zöldebb” életforma? Akkor fogadd meg alábbi tippjeinket!

Az igazán tiszta ablak kulcsa: így takarítsd a rolót
Tipp Az igazán tiszta ablak kulcsa: így takarítsd a rolót

2023-01-29

Tipp - Az ablakpucolás egyik legnehezebb pontja a rolók tisztítása. Sok apró zug és nem ritkán vastag porréteg – nem a legjobb párosítás. Nézzük, hogyan teheted könnyebbé magadnak a feladatot.

A konyha 3 legpiszkosabb pontja – És a megoldás rájuk
Tipp A konyha 3 legpiszkosabb pontja – És a megoldás rájuk

2023-01-28

Tipp - Nem jó szívvel gondolunk arra, hogy a konyhának több olyan pontja is van, ahol hemzsegnek a baktériumok és kifejezetten koszosnak számítanak még akkor is, ha látszólag nem nagy a baj. Érdekel, melyik a konyhád 3 legkoszosabb pontja? Eláruljuk, hogyan teheted ezeket rendbe.

5 zöldebb alternatíva a környezetbarát mosás jegyében
Tipp 5 zöldebb alternatíva a környezetbarát mosás jegyében

2023-01-28

Tipp - Szeretnéd az otthonodat még biztonságosabbá és fenntarthatóbbá tenni? Hagyd el a bolti, vegyszeres mosószereket és öblítőket, hiszen rengeteg környezetkímélő megoldás létezik helyettük.

Kiütötte a só a cipődet? Ezekkel a házi praktikákkal könnyedén eltüntetheted
Tipp Kiütötte a só a cipődet? Ezekkel a házi praktikákkal könnyedén eltüntetheted

2023-01-28

Tipp - A téli időszakban sokan használnak sót csúszásmentesítésre, ami bizony még a legstrapabíróbb cipőkben is kárt tud tenni. Azok a fehér foltok pedig igazán makacsok tudnak lenni. Legalábbis akkor, ha nem az alábbi házi praktikák egyikével próbálkozol ellenük.

Van értelme esős időben szellőztetni?
Tipp Van értelme esős időben szellőztetni?

2023-01-27

Tipp - Ahhoz, hogy télen ne legyen penészes a lakás, érdemes rendszeresen szellőztetni, hiszen így tud a benti nedves levegő lecserélődni a kinti szárazra. Felmerül azonban a kérdés, hogy ez esős időben is működik-e.

Télen is tiszta előszoba: ezekkel a praktikákkal mehetsz biztosra
Tipp Télen is tiszta előszoba: ezekkel a praktikákkal mehetsz biztosra

2023-01-26

Tipp - A bejárati ajtó környékének tisztán tartása télen nehéz, de nem lehetetlen. Ebben a sáros, morcos időben valóban több idő- és energiabefektetést igényel ez a terület, mint az év többi részében, ám néhány praktikának hála abszolút kézben tartható feladat. Hoztunk néhány tippet, ami garantáltan segít Neked a bejárati ajtó környékének tisztán tartásában.

Dolgozni csak szépen – 3 praktikus tanács az inspiráló irodai környezet kialakításához
Tipp Dolgozni csak szépen – 3 praktikus tanács az inspiráló irodai környezet kialakításához

2023-01-26

Tipp - Akár otthon, akár a munkahelyen, mindeképp insipálóbb és hatékonyabb a munka, ha szép, ötletes, dekoratív környezetben dolgozunk. Ha odafigyelünk az irodánk elrendezésére, nem csupán a hangulatunk lesz jobb munka közben, de a főnököket, kollégákat, ügyfeleket is kellemes légkör fogadja, ami szintén a javunkat szolgálhatja. Mutatjuk, mire érdemes odafigyelnünk, ha ki szeretnénk használni az irodai környezet adta lehetőségeket.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin