építkezés buktatói
Tipp Az építkezés buktatói – Ezeken múlhat a legtöbb

2019-04-15

Tipp - Az otthonteremtés kétségkívül örömteli feladat, főleg ha az első téglától kezdve a saját álmainkat valósíthatjuk meg. De érdemes körültekintőnek lenni, hogy az építkezés buktatói ne jelentsenek problémát.

kiemelkedően tiszta otthon
Tipp 7 újabb trükk a kiemelkedően tiszta otthonért

2019-04-11

Tipp - Bizonyára a legtöbbünk jól bevált, megszokott takarítási módszert alkalmaz az otthonában. Vannak azonban olyan praktikák, mindennapi tevékenységek, amelyek túlmutatnak a lakás általános tisztasági állapotán. Lássuk hát, melyek azok a trükkök, amelyeket érdemes elsajátítanod a kiemelkedően tiszta otthonért.

káosz hatása
Tipp A káosz hatása – Ezért érdemes néha rendet raknod

2019-04-10

Tipp - Nehezen veszed rá magad a takarításra? Akkor most mondunk egy érvet, amivel ezentúl talán könnyebben megy majd.

kis lakás
Tipp Kis lakás, jó döntés – 5 újabb érv, amiért érdemes apró térbe költöznöd

2019-04-08

Tipp - Napjainkban számtalan cikket olvashatunk a nagy terek előnyeiről, a világos loft lakások nagyszerű és fenséges mivoltáról. Viszont egy kis lakás ugyanolyan otthonosan, sőt, sok esetben akár otthonosabban is kialakítható, mint nagyobb társai.

tavasz otthon
Tipp Tavasz otthon – Így csempészd be a legszebb évszakot életteredbe

2019-04-04

Tipp - A tavasz érkezésével a lelkünk is igazi virágzáson megy át – és legjobb esetben nincs ez másképp a közvetlen környezetünkkel sem. Célunk, hogy a következő sorokkal megmutathassuk, hogyan is csempészd be a frissességet otthonodba pár egyszerű trükk segítségével.

húsvéti asztal dekor
Tipp Húsvéti asztaldekor ötletek – Friss, színes, vidám

2019-04-03

Tipp - Tudod már, mi kerül idén a sonka és a kalács mellé? Ha még nem, mutatjuk, melyek a legfrissebb húsvéti asztaldekor ötletek.

hívogató otthon
Tipp 6 tipp az igazán hívogató otthonhoz – Így csináld!

2019-04-03

Tipp - Nem csalás, nem ámítás, az igazán hívogató otthon kialakításához is léteznek bevált módszerek, amelyek alkalmazásával valóban hangulatos, meleg légkört alakíthatunk ki lakásunk falain belül.

lakásvásárlási illeték
Tipp Mennyi a lakásvásárlási illeték? – Ezzel kalkulálj!

2019-04-03

Tipp - Van egy tétel, mellyel mindenképpen számolnod kell, ha lakást vásárolsz. Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat a lakásvásárlási illeték kapcsán.

tetőtér-beépítés
Tipp Tetőtér beépítés – Előnyök és hátrányok a padlás átalakítása kapcsán

2019-04-02

Tipp - Kinőttétek a családi házat? Kézenfekvő megoldás erre a tetőtér-beépítés. Mutatjuk, mit érdemes mérlegelned ezzel kapcsolatban.

tavaszi ablakdekorációk
Tipp A legszebb tavaszi ablakdekorációk kezdőknek és haladóknak

2019-04-02

Tipp - A tavaszi ablakdekorációk legtöbbünknek selyemszalagon lógó húsvéti tojásokat, színes függönyöket, valamint gyerekkorunkra emlékeztető, ablakra ragasztható papírvirágokat jelentenek. Mi azonban megmutatjuk, hogyan értelmezheted újra ezt a kifejezést.

takarítási sorrend
Tipp Az ideális takarítási sorrend – Így haladj lépésről lépésre

2019-03-30

Tipp - Ahogy a költözés, a mosás vagy a bevásárlás, úgy a lakás tisztán tartása is rendszert igényel. Mutatjuk is, milyen az ideális takarítási sorrend.

erkélyárnyékoló
Tipp Erkélyárnyékoló – 5 megfizethetetlen tipp hozzá

2019-03-28

Tipp - Még a legkisebb balkon is igazi kincs a jó idő beköszöntével. De ahhoz, hogy nagyobb melegben is élvezhessük, elengedhetetlen egy megfelelő erkélyárnyékoló is hozzá.

növény-energetika
Tipp Növény-energetika a feng shui szerint

2019-03-27

Tipp - A növény-energetika fogalma a legtöbbünknek bizonyára ismerősen cseng, akárcsak a feng shui. De hogyan is kapcsoljuk össze a kettőt? Léteznek jó és rossz energiájú növények? Hogyan tegyünk különbséget? A továbbiakban ezekre a jogosan felmerülő kérdésekre keressük a választ.

tulipán koszorú
Tipp Tulipán koszorú 3 lépésben – Csináld magad!

2019-03-25

Tipp - A húsvét és az igazi tavasz közeledtével egyre többen azon tűnődünk, hogy hogyan is készülnek az internetet ebben az időszakban látványosan elözönlő, monumentális tulipán- és virág koszorúk. Most eláruljuk! Íme, így születik meg az igazi csináld magad tulipán koszorú 3 lépésben.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin