#vegyélhazait – És varázsolj téli hangulatot azzal otthonodba

#vegyélhazait – És varázsolj téli hangulatot azzal otthonodba

Ha odakint tombol is a téli hideg, idebent lehet meleg, kényelmes és meghitt minden. Ebben segítenek az alábbi szuper kiegészítők, sorozatunk vezérelvéhez hűen ezúttal is hazai alkotók munkáiból válogatva.

Ötletládához ad!

Benk-art festmények

Nevem Benke Gábor, 55 éves festőtanár, populart festőművészként dolgozom a Kiskeszői Művészházunkban Várkeszőn, egy Rába-parti faluban. Az impresszionista, expresszionista, kubista jegyek ihlette festményeimmel igyekszem a több tízezer festőművész mellett kielégíteni a művészetet szerető emberek ez irányú igényeit. Mesterem Szecskó Péter volt, aki a festészeti és a grafikai alapokat mélyen megtanította. 40 éve festek intenzíven, több mint 700 kép van már mögöttem. Az internet lehetőségeit kiaknázva szeretném műveimet megismertetni a nagyközönséggel. A téli hangulatú képeim különleges technikával készülnek.

Galéria / 5 kép

Megnézem a galériát

Individual Home Decor

Kis magyar családi vállalkozás vagyunk, Individual Home Decor néven találkozhattok velünk. Lakásdekorációs termékek készítésével foglalkozunk – különböző kézműves technikákkal, horgolással, kötéssel, makraméval. Szerelmese vagyok a különböző fonalaknak. Mindamellett, hogy újra fénykorát éli a kézzel készült dekorálás, a legújabb termékeknek már gyönyörű színei, elképesztő textúrái vannak, velük új szintre lehet emelni a modern lakásdekorációk készítését. Manapság az egyik legfontosabb előnye még, hogy 100%-ban újrahasznosított alapanyagokból készülnek. Melegséget sugárzó hangulatuk miatt a téli dekorálás fontos elemei lettek szinte minden otthonban – a nappalitól a konyhán át a hálószobáig. Készülhetnek óriás szőnyegek, puffok, párnák, tárolók, álomfogók, fali díszek és apró-cseprő kiegészítők is. Termékeink hosszas egyeztetés után, személyre szabottan készülnek, ha te is szeretnéd velünk felvenni a kapcsolatot itt megteheted: https://www.facebook.com/individualhome, sziverkriszta@gmail.com

Galéria / 8 kép

Megnézem a galériát

Marianna Bottyán Art

Bottyán Marianna festőművész vagyok. Budapesten születtem művész családban. Művészeti tanulmányaimat Budapesten végeztem. 1993-tól foglalkozom hivatásszerűen festészettel. 2001-től vagyok tagja a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületének. Plein air festőként, az impresszionista hagyományokat követve rendszeresen járok a természetbe festeni. A hazai és külföldi művésztelepeknek és alkotó táboroknak  rendszeres résztvevője vagyok. Több éve már a festészet tanításával is foglalkozom, tanítványaim plein air, illetve természet utáni festést, rajzolást tanulhatnak. Rendszeresen tartok táborokat és pár napos kurzusokat az ország különböző pontjain. Pályafutásom során eddig több mint 60 önálló vagy kollektív kiállításon mutatkozhattam be. Olaj, akril és akvarell technikával dolgozom műfaji határok nélkül /tájkép, csendélet, portré figurális és állat ábrázolás stb./. Portrét rendelésre is festek. Fogadjátok szeretettel előzetesként ezt a téli válogatást az utóbbi évek munkáiból.

Galéria / 6 kép

Megnézem a galériát

Szappanvirág

Skribanekné Gulybán Emese vagyok, Kistokajban élek, dolgozom. Mindig is vonzott a szép, egyedi, kreatív dolgok világa. Már gyermekként is sokat kötöttem, horgoltam, gobelineztem, majd felnőttként a műköröm építés, díszítést emeltem mesteri szintre, amit a mai napig is végzek és oktatok. Munkám során találkoztam először a szappanvirág szépségével, ami szerelem lett első látásra! Megtanultam, bővítettem, fejlesztettem a készítésének technikáját, és immár közel 3 éve életem egyik alapvető pillére lett! Speciális dekorszappan tömbökből saját és megrendelőim, vásárlóim ízlésének megfelelően színezem, illatosítom, formázom a virágokat, és helyezem különböző méretű, formájú alapokba, hogy igazán méltó dísze legyen az otthonoknak, szállodáknak, rendezvényeknek. A csokraim semmilyen gondoskodást nem igényelnek, illatukat hosszú hónapokon keresztül, formájukat, színüket évekig megőrzik! Hiszem, hogy a szívvel, lélekkel, szeretettel készült kézműves termékek minden darabjában egy kicsit az alkotó egyénisége, lelki világa is benne rejlik. Talán ezért is olyan egyediek!

A virágaim 2500 Ft-tól egészen 20-25 ezer forintig készülnek. Persze egyedi megrendelésre akár nagyobbak is. Elérhetőségeim: Szappanvirág by Emese (Facebook) vagy e-mail: skribimesi@freemail.hu.

Galéria / 5 kép

Megnézem a galériát

Kötött párnák és takarók

25 éve élek Magyarországon, Kárpátaljáról települtem át az anyaországba családommal. 23 éve vagyok vezetője saját vállalkozásomnak, a BETTS MODE kötöttárú és divatárú kis- és nagykereskedésnek. A kötöttárú mindig saját tervezés és gyártás volt. Kimondottan női felső ruházattal foglalkozom. A COVID hozta a lakberendezési  ÁLOM VILÁGOT, ez lett a márka, amit megálmodtam és létrehoztam. A kézzel kötött párnákat – amik az otthonlét ideje alatt készültek – konvertáltam át gépekre. Ehhez társultak a takarók, melyek a Kuckózós takaró nevet kapták. Mottóm: kicsikből lesznek a nagyok. Kiskereskedelmi áraim: párna: 3500 Ft, takaró: 9500 Ft. Elérhetőségeim: telefon: 06304350778, E-mail: elizabet920707@gmail.com

Galéria / 5 kép

Megnézem a galériát

CsupaCsoda Kézzel Készített Dekorációk

Németh Virág vagyok, a CsupaCsoda Kézzel Készített Dekorációk megálmodója és tulajdonosa. Egyedi, kézzel készített dekorációk és használati tárgyak találhatóak a termékeim között. Leginkább a karácsony hoz lázba alkotás terén, de folyamatosan megihletnek az állatok is, így főként karácsonyi dekorációkat és filc állatokat varrok, de házi áldásokat, gyerekszoba dekorációkat és tortatartókat is készítek. Mottóm: Néha a boldogsághoz nem pénz, siker vagy hatalom kell… Néha elegendő egy apróság, amire ha ránézel, mosolyt csal az arcodra, és melegséggel tölti meg a szíved. Ez a CsupaCsoda. Apró csodák, kézzel varrva, szeretettel. Termékeim megtalálhatóak a #vegyélhazait oldalon, valamint a Facebookon: www.facebook.com/csupacsoda

Galéria / 5 kép

Megnézem a galériát

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Promóció 4 hasznos kiegészítő, ami egy sportos otthonban nélkülözhetetlen

Az ízig-vérig sportos emberek élete ízig-vérig sportos otthont kíván. Kezdjük ott, hogy a felszerelésnek kell tároló, a bemelegítéshez és a nyújtáshoz pedig elegendő hely. No, meg persze néhány hasznos kiegészítő is jól jön, hogy a lelkesedés és a lendület töretlen maradhasson. Ez utóbbiakat gyűjtöttük össze alább.

Otthon Gödöllői álomotthon – Ahol a tárgyak mesélnek

Minták és színek merész párosításával alakították ki ennek a csodás családi háznak a belső tereit. Az antik bútorokhoz remekül illenek a mintás tapéták és a szőnyegek, a jó stílusérzékkel válogatott kárpitok.

Stílus Sárga a lakberendezésben – 5 meggyőző érv arra, miért éri meg ezt a színt használni

A sárga, bár természetes árnyalat, nagyon megosztó. Vagy imádják, vagy egyenesen nem kedvelik, de semmiképp sem semleges. A sárga a lakberendezésben nagyon jó választás – erről fogunk most meggyőzni.

Tipp Gyertyával fűteni – Tényleg működik ez a trükk?

Amikor előbb sötétedik és már hűvös kint a levegő, előszeretettel gyújtunk gyertyát, hiszen meghitt hangulatot teremt. De gondoltad volna, hogy ezen felül akár fűteni is lehet velük?

Tipp Kazein festék – Mi is az, és hogyan alkalmazhatjuk?

A kazein festék egy nagyon különleges alapanyag, ugyanis a fő összetevője, a tejfehérje. Ezt a festéket leginkább a művészek szokták használni festményekhez, de kiválóan alkalmas falak, esetleg bútorok festésére is. Cikkünkben eláruljuk a legfontosabb tudnivalókat erről a nem mindennapi megoldásról.

Tipp Október az idősek hónapja – Íme 5 tárgy, ami megkönnyíti idős szeretteink életét

Október az idősek hónapja, így ebben az időszakban idős szeretteink támogatásán és megbecsülésén a szokottnál is nagyobb a hangsúly. A technológia fejlettségének hála ma már a kapcsolattartás is egyszerűbb a szép korú rokonokkal, és számos olyan használati tárgy van, ami nagy segítséget nyújthat nekik a mindennapokban.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin