Forrás: Getty

Nem csak mosásra jó – Így alakíthatsz ki multifunkcionális mosókonyhát

Így alakíts ki multifunkcionális mosókonyhát:

  • Mosógép és szárítógép egymásra építve: A mosó- és szárítógépekhez kapható speciális keret, amely segítségével biztonságosan egymásra építheted őket. Ezzel rengeteg helyet lehet megspórolni, a speciális keret pedig garantálja, hogy ne okozzon kárt egymásban a két gép.
Nem csak mosásra jó – Így alakíthatsz ki multifunkcionális mosókonyhát
Forrás: Getty
  • Mennyezeti teregető: A mosókonyhának minden négyzetcentiméterét ki kell használni, ebben pedig nagy segítségre lehet egy fregoli. Valóban nem a legesztétikusabb megoldás, ám a mosókonyhában nem is ez az elsődleges szempont.
  • Padlótól plafonig beépített szekrény: A tisztítószerek átlátható, mégis rejtett tárolása a mosókonyhában a legkönnyebben kialakítható. A beépített szekrényekbe befér a felmosó, a porszívó, a rongyok és a tisztítószerek egész serege is.
  • Ruhatároló: A szezonális ruhák tárolása is feladja a leckét, hiszen nem jó, ha a sínadrágunk foglalja a helyet a nyári ruháink elől a szekrényben. Szerezzünk be egymásra illeszkedő tárolóládákat, melyekben biztonságban tudhatjuk a szezonális és különleges ruhadarabjainkat.
  • Plusz fagyasztó: Te is azok közé tartozol, akik sokszor előre főznek, és aztán lefagyasztják? Akkor bizonyára ismerős érzés, hogy állandóan tele van a fagyasztó, a helyzet teljesen átláthatatlan, és már fogalmad sincs, mi van az alján. A mosókonyhában kényelmesen elfér egy plusz fagyasztó, mely jelentős helyet szabadít fel a hűtő fagyasztójában.
  • Bútorok átmeneti tárolója: Mindannyian ismerjük azt az idegesítő érzést, amikor átmenetileg tárolni kell a régi vagy éppen az új, még össze nem szerelt bútorokat. Amennyiben elférnek a mosókonyhában, tegyük oda őket, így a lakás többi részén megmarad a rend.
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.