Nem csak mosásra jó – Így alakíthatsz ki multifunkcionális mosókonyhát

Nem csak mosásra jó – Így alakíthatsz ki multifunkcionális mosókonyhát

A mosókonyha nem csak a mosógép és szárítógép elrejtésére jó, sok minden kaphat helyet benne, ami máshol csak zavaró lenne a szemnek. A lakberendezők épp ezért ajánlják mindig a mosókonyha kialakítását, hiszen itt nem kell patinás rendet tartanod.

Ötletládához ad!

Így alakíts ki multifunkcionális mosókonyhát:

  • Mosógép és szárítógép egymásra építve: A mosó- és szárítógépekhez kapható speciális keret, amely segítségével biztonságosan egymásra építheted őket. Ezzel rengeteg helyet lehet megspórolni, a speciális keret pedig garantálja, hogy ne okozzon kárt egymásban a két gép.
Nem csak mosásra jó – Így alakíthatsz ki multifunkcionális mosókonyhát
Forrás: Getty
  • Mennyezeti teregető: A mosókonyhának minden négyzetcentiméterét ki kell használni, ebben pedig nagy segítségre lehet egy fregoli. Valóban nem a legesztétikusabb megoldás, ám a mosókonyhában nem is ez az elsődleges szempont.
  • Padlótól plafonig beépített szekrény: A tisztítószerek átlátható, mégis rejtett tárolása a mosókonyhában a legkönnyebben kialakítható. A beépített szekrényekbe befér a felmosó, a porszívó, a rongyok és a tisztítószerek egész serege is.
  • Ruhatároló: A szezonális ruhák tárolása is feladja a leckét, hiszen nem jó, ha a sínadrágunk foglalja a helyet a nyári ruháink elől a szekrényben. Szerezzünk be egymásra illeszkedő tárolóládákat, melyekben biztonságban tudhatjuk a szezonális és különleges ruhadarabjainkat.
  • Plusz fagyasztó: Te is azok közé tartozol, akik sokszor előre főznek, és aztán lefagyasztják? Akkor bizonyára ismerős érzés, hogy állandóan tele van a fagyasztó, a helyzet teljesen átláthatatlan, és már fogalmad sincs, mi van az alján. A mosókonyhában kényelmesen elfér egy plusz fagyasztó, mely jelentős helyet szabadít fel a hűtő fagyasztójában.
  • Bútorok átmeneti tárolója: Mindannyian ismerjük azt az idegesítő érzést, amikor átmenetileg tárolni kell a régi vagy éppen az új, még össze nem szerelt bútorokat. Amennyiben elférnek a mosókonyhában, tegyük oda őket, így a lakás többi részén megmarad a rend.

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Promóció 4 hasznos kiegészítő, ami egy sportos otthonban nélkülözhetetlen

Az ízig-vérig sportos emberek élete ízig-vérig sportos otthont kíván. Kezdjük ott, hogy a felszerelésnek kell tároló, a bemelegítéshez és a nyújtáshoz pedig elegendő hely. No, meg persze néhány hasznos kiegészítő is jól jön, hogy a lelkesedés és a lendület töretlen maradhasson. Ez utóbbiakat gyűjtöttük össze alább.

Tipp Gyertyával fűteni – Tényleg működik ez a trükk?

Amikor előbb sötétedik és már hűvös kint a levegő, előszeretettel gyújtunk gyertyát, hiszen meghitt hangulatot teremt. De gondoltad volna, hogy ezen felül akár fűteni is lehet velük?

Tipp Kazein festék – Mi is az, és hogyan alkalmazhatjuk?

A kazein festék egy nagyon különleges alapanyag, ugyanis a fő összetevője, a tejfehérje. Ezt a festéket leginkább a művészek szokták használni festményekhez, de kiválóan alkalmas falak, esetleg bútorok festésére is. Cikkünkben eláruljuk a legfontosabb tudnivalókat erről a nem mindennapi megoldásról.

Tipp Október az idősek hónapja – Íme 5 tárgy, ami megkönnyíti idős szeretteink életét

Október az idősek hónapja, így ebben az időszakban idős szeretteink támogatásán és megbecsülésén a szokottnál is nagyobb a hangsúly. A technológia fejlettségének hála ma már a kapcsolattartás is egyszerűbb a szép korú rokonokkal, és számos olyan használati tárgy van, ami nagy segítséget nyújthat nekik a mindennapokban.

Kert Madáretető házilag – Építs otthont a kert legkisebb lakóinak

Egyre inkább közeledik a tél, ami azt jelenti, hogy az összes költöző madár elvonult már délre. Viszont azok a fajok, akik itt maradtak, elég nehezen jutnak élelemhez a fagyos hónapokban, de ezen könnyen segíthetünk. Mutatjuk, hogyan készíthető madáretető házilag.

Stílus Így dekoráld az otthonod őszi falevelekkel

Az őszi levelek csodaszépek, és ami a legjobb: mindenhol ott vannak, ráadásul ingyen. Egy napsütéses délutáni séta alkalmával marékszámra gyűjthetünk szép leveleket, amiket pár nap alatt tökéletes állapotúra préselhetünk.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin