Itt az Otthontervezők podcast 6. része: hibák, amiket elkövethetünk felújításkor

Belsőépítészeti és lakberendezési bakik, amikről beszélni kell

Fájdalmas felismerés egy lakásfelújítás végén ráeszmélni, hogy valami mégsem olyan, mint vártuk, vagy rosszabb esetben funkcióját tekintve sem úgy üzemel, ahogy az az elképzeléseinkben szerepelt. Az ilyen bakik azonban megfelelő tervezéssel kiküszöbölhetőek. Hogyan határozzuk meg a kiállások számát? Mikor és hova érdemes elrejteni a kábelrengeteget? Van olyan, hogy túl kevés lámpa? Miért int óva a szakértő a függöny mentes otthontól? Dorogi Gabriella ezúttal Benyó-Kökény Zsuzsannával és Kecskeméti Kincsővel a WeDesign Studio belsőépítészeivel beszélget.

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy Google Podcasts-on, Apple Podcaston esetleg a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

És ne maradjatok le további értékes tartalmainkról sem! Kövessetek minket TikTokon, Instagramon és Facebookon, ha pedig kérdésetek van, írjatok nekünk az otthonokesmegoldasok@marquardmedia.hu e-mail címre.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.