Elegánsabb hatású otthont szeretnél? Ezt a 3 anyagot használd

Elegánsabb hatású otthont szeretnél? Ezt a 3 anyagot használd

2022-ben az anyagok terén a bársony, az arany és a márvány kerül a középpontba. Ha idén elegánsabbá szeretnéd varázsolni az otthonodat, akkor a te lakásodból sem hiányozhatnak ezek.

Ötletládához ad!

A falszíneket illetően a very peri lett az év színe, de a zöld szintén rendkívül kedvelt. Ebben a két színben pedig van valami közös: mindkettő fantasztikusan mutat arannyal, bársonnyal és márvánnyal. Ennek a harmóniának köszönhetően egy kényelmes és egyben elegánsabb otthont teremthetsz.

#1 Trendanyag – Arany

Míg az utóbbi években leginkább a rosé arany és a vörösréz voltak trendik, addig idén visszatér a régi klasszikus, az arany. Utóbbi a legegyszerűbb bútorokat és berendezést is értékesebbé és elegánssá képes varázsolni. Mivel pedig melegséget is sugall, az egész szobának barátságosabb lesz tőle a hangulata. Válassz egy arany tükröt, vázát, szobrokat vagy akár evőeszközöket. A fantáziádnak semmi sem szabhat határt.

#2 Trendanyag – Bársony

A bársony már az előző évben is kedvelt volt, de 2022-ben még trendibb lesz, amit annak a tulajdonságának köszönhet, hogy egy rendkívül puha és meleg anyag, ami szintén elegánsabbá varázsolja a helyiségeket. Méghozzá úgy, hogy egyben kényelmet is sugall. Nyugodtan szerezz be bársony függönyöket, puffot, takarót, díszpárnahuzatokat… A színek terén a smaragdzöld és a pezsgő a legjobb választás.

#3 Trendanyag – Márvány

A 90-es évek után ismét elérkezett a márvány ideje! Ez természetesen nem azt jelenti, hogy a fürdőszobádat ezzel az anyaggal kellene leburkolnod, de nyugodtan helyezz el benne pár kisebb szobrocskát, melyeknek nem is kell ténylegesen márványból lenniük. Az is teljesen elegendő, ha külsőre azt a hatást keltik.

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Stílus A napfelkelte színpalettája az év legnagyobb trendje

Egyre több olyan trend lát napvilágot, ami uralni fogja a 2023-as évet. Az egyik ilyen az otthonok színvilágát érinti, legyen szó a falakról, a bútorokról, a textilekről vagy a dekorációkról. Míg az utóbbi hónapokban főként a zöld árnyalatok domináltak a lakásokban, idén egy teljesen új színvilág nyer teret, méghozzá a napfelkelte színei. Beleértve mindent – a burgundi vöröstől kezdve a sáfránysárgán és aranysárgán át egészen az őszibarackig.

Stílus 5 egyszerűen megvalósítható ötlet a divatos otthon jegyében

A magazinok oldalain szebbnél szebb divatos otthon megoldásokat láthatsz, és mindig ámulatba ejtő, hogy micsoda összhang tud áradni egy jól átgondolt otthoni berendezéséből. Szerencsére nem atomfizika áll a divatos otthonok mögött, sőt, néhány egyszerű tipp segítségével a te otthonod is trendi lehet.

Stílus 20 nm-es lakás berendezése – 4 tipp, amivel kihozhatod a maximumot egy garzonból

Az új típusú társasházak elterjedésével sok olyan lakás születik, ami meglehetősen pici. Egy embernek ezek is elegek lehetnek, de egy 20 nm-es lakás berendezése nem egyszerű feladat. Ha te is ilyen kihívás előtt állsz, adunk 4 tippet, hogy könnyebben boldogulj.

Tipp Eltört egy pohár? Így szedj össze minden apró üvegszilánkot a földről

Amikor egy pohár vagy villanykörte eltörik, az apró üvegdarabok pillanatok alatt futnak ezerfele a padlón. Összeszedésük nem könnyű feladat, főleg, ha nincs kéznél egy porszívó, ezért minden praktika jól jön ilyenkor. Ilyet hoztunk most neked.

Gyerek Fiús szoba színek – Ezek a legtrendibb megoldások napjainkban

A fiús szoba színek már közel sem csak a kék árnyalataiból állnak, rengeteg trendi megoldás van, amiket mind a szülők, mind a gyerekek imádnak. Elhoztuk a profi lakberendezők és az Instagram kedvenc megoldásait.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin