Elegánsabb hatású otthont szeretnél? Ezt a 3 anyagot használd

Elegánsabb hatású otthont szeretnél? Ezt a 3 anyagot használd

2022-ben az anyagok terén a bársony, az arany és a márvány kerül a középpontba. Ha idén elegánsabbá szeretnéd varázsolni az otthonodat, akkor a te lakásodból sem hiányozhatnak ezek.

Ötletládához ad!

A falszíneket illetően a very peri lett az év színe, de a zöld szintén rendkívül kedvelt. Ebben a két színben pedig van valami közös: mindkettő fantasztikusan mutat arannyal, bársonnyal és márvánnyal. Ennek a harmóniának köszönhetően egy kényelmes és egyben elegánsabb otthont teremthetsz.

#1 Trendanyag – Arany

Míg az utóbbi években leginkább a rosé arany és a vörösréz voltak trendik, addig idén visszatér a régi klasszikus, az arany. Utóbbi a legegyszerűbb bútorokat és berendezést is értékesebbé és elegánssá képes varázsolni. Mivel pedig melegséget is sugall, az egész szobának barátságosabb lesz tőle a hangulata. Válassz egy arany tükröt, vázát, szobrokat vagy akár evőeszközöket. A fantáziádnak semmi sem szabhat határt.

#2 Trendanyag – Bársony

A bársony már az előző évben is kedvelt volt, de 2022-ben még trendibb lesz, amit annak a tulajdonságának köszönhet, hogy egy rendkívül puha és meleg anyag, ami szintén elegánsabbá varázsolja a helyiségeket. Méghozzá úgy, hogy egyben kényelmet is sugall. Nyugodtan szerezz be bársony függönyöket, puffot, takarót, díszpárnahuzatokat… A színek terén a smaragdzöld és a pezsgő a legjobb választás.

#3 Trendanyag – Márvány

A 90-es évek után ismét elérkezett a márvány ideje! Ez természetesen nem azt jelenti, hogy a fürdőszobádat ezzel az anyaggal kellene leburkolnod, de nyugodtan helyezz el benne pár kisebb szobrocskát, melyeknek nem is kell ténylegesen márványból lenniük. Az is teljesen elegendő, ha külsőre azt a hatást keltik.

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Promóció 4 hasznos kiegészítő, ami egy sportos otthonban nélkülözhetetlen

Az ízig-vérig sportos emberek élete ízig-vérig sportos otthont kíván. Kezdjük ott, hogy a felszerelésnek kell tároló, a bemelegítéshez és a nyújtáshoz pedig elegendő hely. No, meg persze néhány hasznos kiegészítő is jól jön, hogy a lelkesedés és a lendület töretlen maradhasson. Ez utóbbiakat gyűjtöttük össze alább.

Promóció Okosan bánnál az energiával? Adunk hozzá 4 tuti tippet

Az energia nagy kincs, és nem olcsó mulatság. Nincs hát más választásunk, muszáj okosan bánni vele. Mutatjuk is, hogyan.

Tipp 4 lakberendezési tárgy, amivel energiát spórolhatsz

Az idei őszi és téli szezonban minden a spórolásról szól. Nem meglepő, hogy mindenki különböző trükkökkel próbálja csökkenteni a fogyasztást. Jelen esetben azt szeretnénk bemutatni, hogy bizonyos lakberendezési tárgyakkal is spórolhatsz az energián.

Otthon Lakberendezés csavarokkal – És happy enddel

Egy otthon kialakításánál biztosan előfordulnak meglepetések, és az már csak a kreativitáson és a fantázián múlik, hogy ezeket a javunkra fordítsuk. Anya és fia költözését több újratervezés is megelőzte, visszatekintve azonban minden úgy lett jó, ahogy alakult.

Stílus Ez az 5 lakberendezési trend már lejárt lemez

A trendek mindig jönnek és mennek, a lakberendezők pedig időről időre összegzik, mik nem tartoznak már a divatos kategóriába. Így történt ez 2022-ben is, mi pedig tolmácsoljuk a lakberendezők ítéletét. Eláruljuk, melyik trendek mellett nem voksolnának már (legalábbis egy ideig) a profik.

Stílus Lehet, hogy neked nem való a kék a lakberendezésbe? Íme, 5 árulkodó jel

A kéket a lakberendezés örök kedvencének tartják, hiszen rengeteg fajta időtálló megoldást lehet ezzel a színnel megvalósítani. Azonban nem mindenki egyforma, így megeshet, hogy hozzád vagy a te lakásodhoz egyáltalán nem passzol. Ne érezd emiatt rosszul magad, csupán ismerd fel időben, nehogy megutáld az otthonod.

Tipp Állandóan hideg van a lakásban? Ez a 4 leggyakoribb ok

Egy hideg lakás nem csak kellemetlen és bosszantó, de hosszútávon még káros is az ingatlanra nézve. Épp ezért annyira fontos, hogy mielőbb kiderítsd, mi okozza ezt a problémát.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin