Forrás: Getty

Elegánsabb hatású otthont szeretnél? Ezt a 3 anyagot használd

A falszíneket illetően a very peri lett az év színe, de a zöld szintén rendkívül kedvelt. Ebben a két színben pedig van valami közös: mindkettő fantasztikusan mutat arannyal, bársonnyal és márvánnyal. Ennek a harmóniának köszönhetően egy kényelmes és egyben elegánsabb otthont teremthetsz.

#1 Trendanyag – Arany

Míg az utóbbi években leginkább a rosé arany és a vörösréz voltak trendik, addig idén visszatér a régi klasszikus, az arany. Utóbbi a legegyszerűbb bútorokat és berendezést is értékesebbé és elegánssá képes varázsolni. Mivel pedig melegséget is sugall, az egész szobának barátságosabb lesz tőle a hangulata. Válassz egy arany tükröt, vázát, szobrokat vagy akár evőeszközöket. A fantáziádnak semmi sem szabhat határt.

#2 Trendanyag – Bársony

A bársony már az előző évben is kedvelt volt, de 2022-ben még trendibb lesz, amit annak a tulajdonságának köszönhet, hogy egy rendkívül puha és meleg anyag, ami szintén elegánsabbá varázsolja a helyiségeket. Méghozzá úgy, hogy egyben kényelmet is sugall. Nyugodtan szerezz be bársony függönyöket, puffot, takarót, díszpárnahuzatokat… A színek terén a smaragdzöld és a pezsgő a legjobb választás.

#3 Trendanyag – Márvány

A 90-es évek után ismét elérkezett a márvány ideje! Ez természetesen nem azt jelenti, hogy a fürdőszobádat ezzel az anyaggal kellene leburkolnod, de nyugodtan helyezz el benne pár kisebb szobrocskát, melyeknek nem is kell ténylegesen márványból lenniük. Az is teljesen elegendő, ha külsőre azt a hatást keltik.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.