Forrás: Getty

Látványos maximalista csempemegoldás Kelly Wearstler fürdőszobájában

A maximalista stílusról már többször is szót ejtettünk korábban: élénk színek és minták jellemzik, és a minimalizmus letisztultságával szemben az a mottója, hogy „soha nem lehet túl sok”. Habár ennek könnyen káosz lehet a vége, egy maximalista enteriőr is tud éppolyan átgondolt és harmonikus lenni, mint egy egyszerűbb.

Kelly Wearstler például megmutatja, hogyan lehet pepita csempével burkolni a padlót, a falakat, sőt még a plafont is – méghozzá úgy, hogy a végeredmény makulátlanul stílusos maradjon.

A maximalista irányzat grandiózusan tökéletes hatást kelt, főleg olyan szűk térben, mint amilyen a fürdőszoba. Az élénk színek és minták párosítása sziporkázó stílusérzékről és kreativitásról árulkodhat. Érdekes, hogy az ismétlődő pepita mintázat úgy kelti önálló életre a helyiséget, hogy közben a szaniterek, a világítótestek és a tükrök is reflektorfénybe kerülnek. A végeredmény egyfajta megnyugtató és rendezett összhatás, amire öröm ránézni.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.