Forrás: Getty

Kreatív összevisszaság: 2023-ban trendi a „Cuttlecore”

A TikTok keresései alapján a fiatal felhasználók körében rendkívül kedvelt a „Cuttlecore”: világszerte 83 millióan érdeklődnek iránta. De egyáltalán mik a jellemzői ennek a stílusnak, és miként tudod a saját otthonodba is beköltöztetni? Ezekre a kérdésekre találsz válaszokat a cikkben.

Ilyen a „Cuttlecore”

A „Cuttlecore” stílus által megmutathatod a személyiségedet. A minimalizmusnak vége, otthonod kialakításán mostantól pontosan látszani fog, hogy milyen művészi ötleteid vannak. Legyen szó különleges mintázatú padlóról, fali szőnyegről vagy különböző stílusú bútorok vegyítéséről, a lényeg, hogy élettered különféle textúrákkal, színekkel és giccses tárgyakkal dekoráld. Ezen kívül az emlékeidet sem kell elrejtened, ugyanis ezek is hozzád tartoznak, a személyiséged részei. Ezek lehetnek régi koncertjegyek, polaroidképek vagy szuvenírek. A minimalizmussal ellentétben a „Cuttlecore” a régi idők otthonos érzését varázsolja köréd. Semminek sem kell tökéletesen passzolnia egymáshoz. Épp ez adja a „Cuttlecore” báját.

És akkor mutatjuk is, mit jelent ez pontosan:

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.