Forrás: Getty

Glenn Close új, trendi módot mutat a könyvek tárolására

Glenn Close egyik Instagram-bejegyzésében megmutatja, milyen megoldást választott – éppen olyan forradalmit és szokatlant, ahogy az várható volt tőle. Noha az utóbbi időben úgy tűnt, hogy egyeduralmat élvez a hagyományos, könyvtárszerű könyvespolc-trend, ahol padlótól plafonig és faltól falig sorakoznak a kötetek, most egy üdítő megoldással találkozhatunk:

KATTINTS IDE ÉS NÉZD MEG!

Ez nem más, mint a vertikális, vagyis függőleges könyvespolc, ahol a megszokott vízszintes elrendezéssel – tehát a könyvek hosszú soraival – ellentétben oszlopokról beszélhetünk. A függőleges polcok lényege, hogy alapvetően keskenyek, így rendkívül helytakarékosak, tehát a magasságuk és a tagolásuk dönti el, milyen típusú tárgyakat lehet rajtuk tárolni és milyen mennyiségben.

Természetesen könyvekhez is ideális, strapabíró kivitelben is kaphatóak. Változatos színüknek, anyaguknak és megjelenésüknek köszönhetően bármilyen lakberendezési stílushoz mennek. Sokan azt a megoldást választják, hogy a kedvenc vagy éppen olvasott könyveiket függőleges polcon tartják a lakás egyik központi helyén, a többit pedig hagyományosan tárolják.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.