Forrás: Getty

Divatosabb otthonra vágysz? Próbálkozz az alábbi ötletekkel

Lépcső üvegkorláttal

Ha az otthonodban van egy lépcső, aminek a korlátja már cserére szorul, akkor mindenféleképp egy üvegből készült darabot válassz. Ezáltal rendkívül modern és stílusos hatása lesz az egész térnek. Ezt a hatást tovább fokozzák lebegő lépcsőfokok.

Természetes kővel burkolt fal

A természetes anyagok újra trendik, így nem meglepő, hogy a kővel burkolt falfelületek is divatosabbá teszik az otthonodat. További előnye egy ilyen falnak, hogy sokkal meghittebb és elegánsabb hatást sugall az adott helyiség.

Nyitott terek

A nyitott terek már jó ideje divatosak – és vélhetően még sokáig azok is maradnak. Ha egy nagyobb átalakítást tervezel, akkor ne fogd vissza magad! Ragadd meg a bontókalapácsot, és tüntess el minél több falat. Előtte természetesen egyeztess egy szakemberrel is, de a végeredmény garantáltan fantasztikus lesz.

Beton

A modern építészet egyik legkedveltebb anyaga a beton. Amit korábban rendkívül rideg hatásúnak tartottak, az most már trendi és kifejezetten stílusos. Legyen szó betonból készült padlóról, bútorokról vagy fali dekorációról, bármi megengedett.

Konyhasziget

Az amerikai konyhák kötelező eleme a konyhasziget, ami nem csak konyhaasztalként, de egy házibuli során akár bárpultként is használható. Egy ilyen szigethez mindenki szívesen leül a kávéjával és egy újsággal, de dolgozni is kényelmes mellette.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.