Forrás: Getty

Borzalmas lakberendezési megoldások – 6 tárgy és trend, amit ki nem állhatnak a lakberendezők

Következzenek olyan borzalmas lakberendezési megoldások, amelyekkel inkább csak ártasz otthonodnak.

Borzalmas lakberendezési megoldások

1. Művirágok

A fenntarthatóság napjainkban fontosabb szempont, mint valaha, ezért a művirágoknak semmi keresnivalójuk nincs a lakberendezésben. Nemcsak azért, mert műanyagból készültek, de a természetet sem hozzák érdemben közelebb.  Pedig ez lenne a legfontosabb dolguk.

2. Műbőr bútorok

Ezeknek a daraboknak nagy előnye, hogy könnyű a tisztításuk, és olcsóbbak is, mint az igazi bőr bútorok, ám ez nem azt jelenti, hogy egyértelműen jó választásnak bizonyulnának. És az sem kellemes, amikor nyáron a műbőr hozzátapad a bőrünkhöz.

Borzalmas lakberendezési megoldások – 6 tárgy és trend, amit ki nem állhatnak a lakberendezők
Forrás: Getty

3. Padlószőnyeg

Higiéniai okokból a padlószőnyeget egyre kevésbé kedvelik a profik. Sajnos nagyon nehéz alaposan kitisztítani, ráadásul gyakori használat esetén könnyen is kopik.

4. Üvegasztal

Az üvegasztalok nagyon nehezek, ezért szinte lehetetlen őket mozgatni, már nem is számítanak trendinek, és még tisztán tartani is sem egyszerű a felületüket. Láttál már üvegasztalt ujjlenyomatok és zsírfoltok nélkül? A hozzáértők is csak szökőévente.

5. Megegyező bútorszettek

A lakberendezők szerint semmi nem veszi el úgy a szoba lelkét, mint amikor egyetlen szett bútor van benne. Ne féljünk keverni a stílusokat és színeket, ha nem szeretnénk nem szeretnénk egy bútorboltban berendezett szoba hangulatát magunk köré.

6. Dézsa mosdókagyló

Régebben a luxussal kötötték össze a „dézsa” mosdókagylókat. Még mindig sokan kedvelik ezt a verziót, ám annál is többen cserélik le, mert rájönnek, hogy hosszútávon se nem kényelmes, se nem praktikus.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.