Forrás: Getty

Az idei sztárok: 2023 kedvenc színei a lakberendezésben
  • Viva magenta

A Viva Magenta a 2023-as év színe, ezért egyáltalán nem meglepő, hogy idén a lakberendezés sok-sok része fog magentába öltözni. A nappalitól a hálószobán át egészen a konyháig számíthatunk a magenta színre az otthon dekorációjában, ezért jobb, ha még most megbarátkozunk ezzel a csodaszép árnyalattal. 

  • Olívazöld 

A lakberendezők egy része teljesen biztos abban, hogy idén visszatér az olívazöld. Már többször vezette a toplistákat, és ez idén sem lesz máshogy. A profik 2023-ban is szeretnének olyan dizájnokat alkotni, amelyek ünneplik a természetet. Erre pedig tökéletes a szuper elegáns olívazöld. 

  • Mogyoróbarna

Évekig szóba sem jöhetett a mogyoróbarna, hiszen túl sötét volt az eddig uralkodó minimalista stílushoz. Most, hogy a minimalizmus visszavonulóban van, végre újra előtérbe kerülnek a barnák – közülük is a mogyoróbarna lesz a favorit a dizájnerek szerint. 

  • Flamingó rózsaszín

Rózsaszín a konyhában? Igen! 2023-ban már nem foglalkozunk a régi szabályokkal, miszerint a konyhának visszafogottnak kell lennie. A rózsaszín bekopogtat a főzőtér ajtaján, és egyértelműen meghódítja azt.

  • Türkizkék

A türkizkék sosem tűnt el a népszerű színek listájáról, ám idén tudatosan fogják választani a lakberendezők. Az elmúlt év kihívásai után ugyanis szükségünk van a pozitivitást és nyugalmat árasztó színekre, a türkizkék pedig pontosan ilyen hatással bír.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.