Forrás: Getty

A legújabb karácsonyi trendek 2022: színek és stílusok

Klasszikus stílus

A klasszikus stílussal soha nem lőhetsz mellé, hiszen sosem megy ki a divatból, így idén sem. Nyugodtan pakold elő a piros, zöld és arany díszeket és dekorációkat, ugyanis ezek 2022-ben is trendik! Ezek a színek melegséggel és meghittséggel töltik meg a teret, így remekül passzolnak a karácsonyhoz, amikor mindenki nyugalomra, pihenésre és szeretetre vágyik.

Mindenünk a fehér

Ki ne emlékezne az Ollókezű Edward című filmből a fehér karácsonyfára, amit színes díszekkel aggatott tele Winona Ryder?! Az 1990-es évek trendje idén ismét visszatér, így egyre több otthonban fog feltűnni a fehér karácsonyfa. Aki attól fél, hogy ez túl extravagáns, azt megnyugtathatjuk, ugyanis 2022-ben nem a tarka-barka fa számít divatosnak, így nem kék és rózsaszín gömbök fognak a fáról lógni, hanem fehér, ezüst és arany színűek. Ezáltal rendkívül modern és elegáns külseje lesz a karácsonyfának, illetve az egész otthonunknak, ha ilyen dekorációkkal díszítjük a többi szobát is.

Elegancia

Az elegáns stílus, illetve a sötét színek kedvelői is örülhetnek, ugyanis 2022-ben a fekete, a szürke, a barna és az arany színű díszek és dekorációk is trendik. Ha fontos számodra az elegancia, akkor idén válassz az előbb felsorolt árnyalatok közül, és élvezd a luxus hatású karácsonyfa kinézetét.

A legtrendibb dekorációk

Dekoráció nélkül nincs is karácsony, így ezekről semmiféleképpen se feledkezz meg! Természetesen mindig tartsd szem előtt az otthonod stílusát és az egyéniségedet, de azért nem árt képben lenni a trendekkel sem, hátha megtetszik valami új. 2022-ben az ünnepi dekorációknál is a természetesség és a fenntarthatóság kerül az érdeklődés középpontjába, így az olyan dekorok számítanak trendinek, melyeket akár levelekből, tobozokból vagy magyalból Te magad is el tudsz készíteni. Ezeken kívül az olyan romantikus hatású dekorációk is kedveltek, melyek olyan divatos anyagokból készülnek, mint például a bársony.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.