Forrás: Taylor Simpson // Unsplash

Ezek lesznek 2017 legmenőbb színei!

1. Zöldeskék
Nyugtató, ám mégis fiatalos, üde, friss, és fa bútorokkal együtt mesés az összhatás. Ez a szín az egyik legmenőbb 2017 trend színei közül.

2. Sötét, szürkéskék
Se nem túl sötét, se nem túl rikító, nem is túl vibráló, de nem is búskomor. Tökéletes választás ez a szín magas terekbe, szobákba, különösen olyanokba, amelyeknek jó néhány ablaka is van.

3. Sárga
Egy napsárgára festett parkettához mondjuk a hálóban mit szólnál? Bár elsőre elég merésznek hangzik, és tűnik is, de hidd el, imádnád! Ha viszont nem akarsz ennyire merész lenni, egy visszafogottabb, mondjuk világosszürke falú szobában egy pici, halvány sárga dohányzóasztal is remek választás lehet! Esetleg egy-két díszpárna a kanapén!?

4. Szürke
Nem csak Mr. Grey-t, de magát a szürke színt sem untuk meg 2016-ban. Olyannyira nem, hogy 2017-ben ez a markáns árnyalat továbbra is nagyon divatos lesz. A világosabb, illetve a szinte már feketére hajazó nagyon sötét árnyalatok helyett válaszd az igazi, klasszikus, mondhatni természetes szürkét.

5. Kékeszöld
Ha a zöldeskék számodra túl zöld, akkor jó hírünk van, mert a kékeszöld is legalább annyira menő lesz 2017-ben. Ám egy jó tanács: a sötétebb árnyalatok helyett pedig gondolkodj inkább a világosabbakban. Jobban jársz!

6. Pasztell rózsaszín
Ha így a lista vége fele járva már kezdtél amiatt aggódni, hogy az igazán csajos színek 2017-ben nem lesznek divatosak, most megnyugodhatsz. A rózsaszín 2017-ben is marad. Igen, egy kis pinket becsempészhetsz otthonodba, ám most a rikító, vibráló, neon változatok helyett tényleg csak a visszafogott, pasztell árnyalatok lesznek majd a nyerők.

Forrás: Stephanie Hau // Unsplash
Forrás: Stephanie Hau // Unsplash

7. Szürkés kék
Fiatalos, vidám, üde, friss, és különleges. És végre most már nem csak a babaszobát lehet ilyen színűre festeni. Sőt! Nappali, étkező, konyha, hálószoba, mindenhol tökéletes választás lehet – sötét padlóval kombinálva pedig igazán ütős lehet a hatás.

Melyik tetszik neked a legjobban 2017 trend színei közül?

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.