Egyedi és ötletes: adventi naptár zoknikból
Stílus Egyedi és ötletes: adventi naptár zoknikból

2022-11-25

Stílus - Egy zoknikból készült adventi naptár nem csak szuper ajándék lehet, de emellett még dekoratív is. Nézzük, mi kell hozzá.

Havas táj a pohárban – Bájos karácsonyi dekoráció pár lépésben
Stílus Havas táj a pohárban – Bájos karácsonyi dekoráció pár lépésben

2022-11-25

Stílus - Feltartóztathatatlanul közeledik a karácsony, úgyhogy épp itt az ideje elkezdeni apránként becsempészni az ünnepi hangulatot otthonunkba. Erre hoztunk most egy pofonegyszerű "csináld magad" projektet.

Ez az adventi naptár lesz az otthonod dísze
Stílus Ez az adventi naptár lesz az otthonod dísze

2022-11-24

Stílus - A karácsonyt megelőző hetekben előszeretettel öltöztetjük az otthonunkat ünnepi díszbe. Előkerülnek az adventi koszorúk, a fényfüzérek, és minden olyan dekoráció, aminek valamilyen köze van ehhez a csillogó ünnephez. Mit szólnál ahhoz, ha idén az adventi naptár is a dekoráció részét képezné?

Adventi koszorú tobozokból – Elkészítés lépésről lépésre
Stílus Adventi koszorú tobozokból – Elkészítés lépésről lépésre

2022-11-23

Stílus - Az adventi időszak fontos része a koszorú. Ha Te is a saját készítésű darabokat részesíted előnyben, akkor a legjobb helyen jársz. Arra hoztunk neked ötletet, hogyan készíthetsz koszorút tobozokból.

Új év, új élettér! Így frissítsd fel otthonod az újrakezdés jegyében
Stílus Új év, új élettér! Így frissítsd fel otthonod az újrakezdés jegyében

2022-11-20

Stílus - Ráadásul ehhez nem kell nagyobb átalakításba sem fognod. Egyszerűen engedd el a régi dolgokat az óévvel, és szerezz be frisseket az újjal.

2022 karácsony: Ezek lesznek a trendszínek
Stílus 2022 karácsony: Ezek lesznek a trendszínek

2022-11-19

Stílus - Már csak pár hét, és ismét elérkezik a karácsonyfa díszítésének az ideje. Ha Te is azok közé tartozol, akik már most azon gondolkoznak, milyen színekben fog pompázni az ünnepi fájuk, akkor jó helyen jársz. Mutatjuk, melyek az idei év trendszínei.

Trend és inspiráció: így díszítsd az ünnepi asztalt 2022-ben
Stílus Trend és inspiráció: így díszítsd az ünnepi asztalt 2022-ben

2022-11-19

Stílus - A karácsony az ajándékozáson, a meghittségen és az ünneplésen kívül a vendégvárásról és az óriási étkezésekről szól. Éppen ezért mindenki arra törekszik, hogy minél különlegesebb és szebb legyen az ünnepi asztal. Inspirációként elhoztuk az idei év 3 legnagyobb trendjét.

Ovális, formátlan, apró? Így csomagold be profi módon a karácsonyi ajándékokat
Stílus Ovális, formátlan, apró? Így csomagold be profi módon a karácsonyi ajándékokat

2022-11-18

Stílus - Minden évben vannak olyan ajándéktárgyak, melyeknek a becsomagolása igazi kihívás elé állít? Sokan vagyunk ezzel így. De ha idén ezen (sem) akarsz görcsölni, a legjobb helyen jársz, ugyanis megmutatjuk, milyen egyszerű módszerekkel lehet gyönyörűen becsomagolni akár egy amerikai focilabdát is.

#vegyélhazait – És tedd varázslatossá azzal a karácsonyt I.
Stílus #vegyélhazait – És tedd varázslatossá azzal a karácsonyt I.

2022-11-18

Stílus - Akkor kapcsoljuk magasabb fokozatba a karácsonyi készülődést! És tegyük ezt a legkülönlegesebb kiegészítőkkel. Ehhez hoztunk nektek egy szuper válogatást hazai alkotók munkáiból. Hiszen karácsonykor is él a szabály: #vegyélhazait, és tedd széppé azzal otthonod!

Karácsonyfatalp helyett: szemrevaló alternatíva a fa alá
Stílus Karácsonyfatalp helyett: szemrevaló alternatíva a fa alá

2022-11-18

Stílus - A karácsony a stabil alapoknál kezdődik. A feldíszített fának ezért masszív tartóra van szüksége, mert ha eldől, oda az ünnep minden fénye és szépsége. Manapság azonban már nem csupán a tartó megbízhatósága, de a külleme is egyre fontosabb.

Friss régiség! Vintage hangulat a lehasználtság érzete nélkül
Stílus Friss régiség! Vintage hangulat a lehasználtság érzete nélkül

2022-11-17

Stílus - Még ha elsőre nem is olyan nyilvánvaló, a vintage bizony egy rendkívül trükkös stílusirányzat. Könnyű belátni, miért szeretik olyan sokan feléleszteni a régmúlt idők eleganciáját otthonukban. És mindezt megvalósítani is könnyű, legalábbis ha az ember a nagymama házából mentett ősi kincsekkel tölti meg életterét. Utóbbival azonban - szintén csak - könnyű túlzásokba esni.

Így a legolcsóbb! Dekorációs tippek, melyek NEM kerülnek semmibe
Stílus Így a legolcsóbb! Dekorációs tippek, melyek NEM kerülnek semmibe

2022-11-13

Stílus - Nem csupán a drága dekoráció lehet szép dekoráció. Összegyűjtöttünk 10 ötletet arra, hogyan szépítheted meg otthonod minden plusz kiadás nélkül.

Ünnepi asztal – Terítési 1x1
Stílus Ünnepi asztal – Terítési 1×1

2022-11-13

Stílus - Noha az evőeszközök, tányérok és poharak helyes elrendezésére nem csak karácsonykor kell figyelni, a legtöbben valószínűleg mégis ekkor foglalkozunk csak igazán a helyes terítéssel. És ha már ilyenkor kap figyelmet, szedjük is össze gyorsan: minek hol a helye az ünnepi asztalon?

A legújabb karácsonyi trendek 2022: színek és stílusok
Stílus A legújabb karácsonyi trendek 2022: színek és stílusok

2022-11-10

Stílus - Minden szezont új trendek jellemeznek, és ez alól a karácsony sem jelent kivételt. Míg tavaly a pink színű és a szív alakú karácsonyfadíszek számítottak trendinek, idén ennél sokkal visszafogottabb stílusok uralják az ünnepi időszakot.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin