tavaszi diy ötletek
Stílus Tavaszi DIY ötletek – Frissek, szépek, imádni valók

2019-03-18

Stílus - Napsütés, színek, friss levegő. Ezek mindig jó hatással vannak a kreativitásra. Ha te is érzed a pezsgést, ne fogd vissza magad. Itt vannak a legjobb tavaszi DIY ötletek hozzá.

instagram
Stílus A 10 leginspirálóbb Instagram oldal lakásdekorációhoz

2019-03-17

Stílus - Az elmúlt évek során az Instagram a leginspirálóbb vizuális platformok egyikévé nőtte ki magát. A rengeteg felhasználó között azonban sok esetben azt se tudjuk, hova kapjuk a fejünket, ha lakásdekorációs ötletekre lenne szükségünk. Eljött az idő, hogy segítsünk a leglátványosabb és leginspirálóbb felületek kiválasztásában.

vizuális terek
Stílus Vizuális terek – 7 tipp az igazán látványos berendezéshez

2019-03-15

Stílus - Amellett, hogy a kisebb terek iránti lelkesedés manapság abszolút virágkorát éli, bizonyos esetekben nincs is más választásunk, mint kisebb lakásba költözni az egyéb járulékos költségek és mindennapi kiadások elkerülése végett.

tavaszi lakásdekorációs ötletek
Stílus DIY tavaszi lakásdekorációs ötletek – Frissességre fel!

2019-03-14

Stílus - Az év legszínesebb időszakához érkeztünk, melyet szinte kötelező otthonunkban is érvényre juttatnunk. Ehhez gyűjtöttünk egyszerű, de mutatós tippeket. A legjobb tavaszi lakásdekorációs ötletek következnek.

nappali
Stílus 4 inspiráló ötlet nappalid újjáélesztéséhez

2019-03-12

Stílus - A tavasz közeledtével nem csak a lelkünk és az életkedvünk újul meg, hanem sok esetben a közvetlen környezetünkben is szívesen veszünk egy kis változást. A lakásunk központi része általában a nappalink – miért ne dobhatnánk fel egy üdítő tavaszi színkavalkáddal ruhatárunk mellett jól megszokott életterünket is?

kis terek
Stílus 5 tipp kis terek berendezéséhez

2019-03-11

Stílus - A kis terek általában nagy kihívások elé állítják lakóikat. Hogyan varázsoljuk nagyobbá őket, hogyan növeljük a teret optikailag?

húsvéti asztaldíszek
Stílus Így készülnek a legszebb húsvéti ablakdíszek

2019-03-11

Stílus - Mindannyian szeretünk a legpompásabb ünnepi dekorációkban gyönyörködni az otthonunkban, nincs ez másképp a húsvéti ablakdíszek esetében sem. Sokan azonban elképzelni sem tudjuk, hogyan is fogjunk hozzá klasszikus vagy éppen modern húsvéti ablakdíszek elkészítéséhez.

csináld magad
Stílus Csináld magad íróasztal – És a munka is könnyebben megy majd!

2019-03-07

Stílus - Örömmel vágsz bele a "csináld magad" projektekbe? Tessék: ha szeretnéd, hogy gyorsabban menjen a munka íróasztalodnál, frissítsd fel azt az alábbiak szerint.

dekorálj neonnal
Stílus Vicces és vagány: így dekorálj neonnal a lakásodban!

2019-03-06

Stílus - Légy merész, és vállald be! Ha azt szeretnéd, hogy baráti társaságban a te lakásod vagánysága legyen a téma, dekorálj neonnal!

csináld magad dekorációs ötletek
Stílus Jöjjön az a tavasz – Csináld magad dekorációs ötletek az új évszakra!

2019-03-05

Stílus - A csináld magad dekorációs ötletek mindig új életet adnak egy szobának, és te is jobb kedvre derülsz tőlük. A tavasz jegyében hoztunk virágos ötleteket.

környezetbarát babaszoba
Stílus Környezetbarát babaszoba – Íme, az 5 alapszabály hozzá

2019-03-04

Stílus - Kisbabánknak a legjobbat akarjuk. A legjobbnak pedig része egy biztonságos fészek is. A környezetbarát babaszoba ma már nem luxus, hanem alapkövetelmény. Ezért is szedtük össze a legfontosabb elemeket hozzá.

babaszoba témák
Stílus Babaszoba témák – Ötletek a lakás legédesebb helyiségébe

2019-03-02

Stílus - Miről szóljon? Hogy nézzen ki? Mitől lesz tökéletes? Fontos kérdések, melyekre válaszul jöjjenek a legjobb babaszoba témák.

fürdőszoba a hálóban
Stílus Fürdőszoba a hálóban – avagy egy légtérben, stílusosan

2019-03-01

Stílus - A stílus magasiskolája a következő hekk – persze nem mindenhol kivitelezhető. Ha álmodoznál picit, megmutatjuk milyen, ha a fürdőszoba a hálóban található.

Babaszoba tervezése
Stílus Babaszoba tervezése – A nélkülözhetetlen “tedd és ne tedd” lista hozzá

2019-02-24

Stílus - Gyermeket vártok? A babaszoba tervezése a boldoggal teli 9 hónap egyik legizgalmasabb pontja. Ugyanakkor nagyon frusztráló is tud lenni, főleg, ha nem tudod, hol állj neki. Ha kapaszkodót keresel, egyszerűen fusd át alábbi összegzésünket, melyen összegyűjtöttük a kötelező és a tiltólistás dolgokat a rendezkedéshez.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin