Éljen a lehetőséggel!

Éljen a lehetőséggel!

Év végéig igényelhető Otthonfelújítási támogatás napelemtelepítésre, okos klímára.

Ötletládához ad!

Korszerű hűtés-fűtés belül, napelem kívül – ilyen a XXI. század otthona!

Nyáron okosklíma hűti otthonát, miközben a tetőn napelem termeli az áramot. Ez jól hangzik, ugye? Ha esetleg azon gondolkozik, hogy belevágna otthona korszerűsítésébe, akkor azt javasoljuk, ezt időben kezdje el, ugyanis az otthonfelújítási támogatás már csak 2022. december 31-ig érhető el és a kivitelezésnek még idén meg kell történnie. Mutatjuk azt is, milyen fejlesztéseket valósíthat meg az E.ON segítségével!

Napelemes rendszerek

Az E.ON 2021. tavaszi (nem reprezentatív) kutatása szerint a megkérdezett emberek kétharmada szeretne otthonába napelemes rendszert telepíteni, mert környezettudatos és megtérülő beruházásnak tartják. Bár a napelemek felszerelése nem tűnhet bonyolultnak, de számos olyan tényező van, amely a panelek hatékonyságát befolyásolja, ezért fontos, hogy szakértőkkel tervezzük meg otthonunk korszerűsítését.

Már első lépésként érdemes szakemberekhez fordulnunk, hiszen a személyes konzultáció közben sok olyan lehetőség felmerülhet, amelyekre talán nem is gondoltunk.

  • Hány panelben gondolkodjunk
  • hova érdemes kihelyeznünk,
  • milyen engedély szükséges hozzá,
  • ki szerelje fel és kire számíthatunk a beüzemelésnél?

Ezek mind olyan kérdések, amelyekre az E.ON szakértői az otthonunk felmérése után pontos és szakszerű választ adnak majd. Aki valaha belevágott már lakásfelújításba, tudja, micsoda kincs a megbízható, hozzáértő szakember, akire a tervezéstől az engedélyeztetésen át a kivitelezésig minden lépésben számíthatunk.

Szolgáltatás elérhetősége – országosan, minden megyében.

Éljen a lehetőséggel!

Modern otthonba okosklíma!

Az otthonfelújítási támogatás felhasználható klímák telepítésére is, így érdemes belevágni ebbe a fejlesztésbe, hiszen a költségek legfeljebb felét az Otthonfelújítási támogatás formájában visszaigényelheti. A jövőbe mutató okosklímák interneten keresztül működtethetők, egy mobiltelefonra vagy okoseszközre telepített alkalmazás segítségével távolról is be lehet állítani a kívánt hőfokot, így amikor hazaér, már kellemes hőmérséklet várja. A klíma ráadásul nem csak nyáron, hanem mind a négy évszakban segíthet az ideális hőfok elérésében, mivel fűtésre is alkalmazható.

Az E.ON munkatársa az egyéni igények alapján segít kiválasztani a megfelelő teljesítményű készüléket, majd a szakember előre egyeztetett időpontban esztétikusan fel is szereli. Típustól és szolgáltatási csomagtól függően a készülékre akár 3 vagy 5 év gyártói garancia biztosított, míg a szerelésre 2 év garanciát is vállalhat az energiacég. Ha megfelel a jogosultsági feltételeknek,30% -os előleg befizetése után, akár 6 havi részletfizetéssel is rendezheti a készülék és a szerelés díját, ugyanakkor a szolgáltatás nem érhető el Vas, Zala megyék teljes területén, valamint Veszprém és Heves megye bizonyos részein.

Fontos kiemelni, hogy az E.ON mindkét termék esetében átvállalja a termékkel kapcsolatos legtöbb tennivalót az adminisztrációtól kezdve az engedélyeztetésen át a kivitelezésig, így Ön egy kulcsrakész megoldást kap a folyamat végén, amely alapján már intézheti az Otthonfelújítási támogatás igénybevételét. Az energiacég stabil, nemzetközi háttere, valamint évtizedes tapasztalata és szakértelme a biztosítéka annak, hogy a kívánt fejlesztések az Ön igényeinek megfelelően valósuljanak meg. Amennyiben érdeklik a részletek, kérjük látogasson el eon.hu/otthonfelujitas oldalra és tudjon meg többet az E.ON szolgáltatásairól!

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Tipp Itt a csere ideje! Íme 4 jel, hogy fel kell frissítened az étkészleted

Már jó ideje fontolgatod egy új étkészlet beszerzését, de eddig nem szántad rá magad? Összeszedtük azokat a jeleket, amikor már nem érdemes tovább halogatnod.

Tipp Tolóajtó kisokos – Ezekből az anyagokból és típusokból választhatunk

A tolóajtók népszerűsége még mindig jócskán elmarad a hagyományos ajtóktól, pedig legalább olyan jók, ha nem jobbak. A cikkünkben található tolóajtó kisokos segítségével megismerheted a leggyakoribb típusokat és anyagokat.

Kert Kertfelújítás: ezekből a kerttípusokból válogathatsz

A kert felújítása időről időre visszatérő feladat, hiszen változnak a trendek, változhat az élethelyzetünk, de az is lehet, hogy csak valami újra vágyunk. A kertfelújítás tökéletes alkalom arra, hogy újragondoljuk, milyen módon szolgálhatná ki az igényeink a legjobban a privát zöld övezetünk.

Stílus Organikus lakberendezés – Vissza a természethez!

Manapság sokat lehet hallani azt a kifejezést, hogy organikus lakberendezés. De mit is jelent ez? Nem mást, mint a természet hangsúlyba helyezését a lakáson belül. Ezt el tudjuk érni színekkel, anyagokkal, textúrákkal. Ha érdekel, hogy lehet organikusan berendezett a te otthonod is, csak görgess lejjebb.

Otthon DejaVu ház – Egy káprázatos balatoni búvóhely

Újabb kincsre bukkantunk! Ezúttal Szentantalfára utazunk, tartsatok velünk.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin