Rajzolni sem lehet szebbet – Ebben a vas megyei családi házban tökéletes a harmónia

“2019-ben döntöttük el, hogy szeretnénk családi házba költözni. Mivel nem találtunk olyan eladó házat, ami elrendezésében tetszett volna, valamint a legtöbb felújítására rengeteget kellett volna költeni, az építkezés mellett döntöttünk. A Sárvár környéki falvakban kerestünk telkeket, az elképzelésünk egy csendes, nyugodt hely volt minél kevesebb szomszéddal és olyan kilátással, ahol garantált, hogy nem épít mögénk senki. Így találtunk rá erre a csényei telekre, amibe azonnal beleszerettünk. A kert végében egy hatalmas szántóföld található, ahol őzek és szarvascsordák legelésznek ősztől egészen nyárig, a jobb oldalon pedig egy szép fenyves határolja a telket, ami egyfajta skandináv hangulatot kölcsönöz az udvarnak.

A ház szerkezetét tekintve fa könnyűszerkezetű, amit generálkivitelező készített szerkezetkész állapotig, majd onnantól minden munka apukám, öcsém és pár barátjuk keze munkáját dicséri. Az alapozás 2020 szeptemberében kezdődött, a beköltözés pedig 2021 március végén volt.

Galéria / 21 kép

Megnézem a galériát

A ház elrendezéséről konkrét elképzelésünk volt, nem szerettünk volna hatalmas szobákat, inkább a közös életteret akartuk tágasabbra terveztetni. Méreteit tekintve a ház 98 nm, amiben 2 szoba, 1 fürdő, 1 mellékhelyiség, egy háztartási helyiség, és egy nagy nyitott nappali-étkező-konyha kapott helyet. A lakberendezés az én elképzelésem alapján lett kivitelezve. Szerencsére azonos az ízlésünk a férjemmel, így szabad kezet kaptam teljesen a megvalósításban. Mindketten föld jegyűek vagyunk, ezért imádjuk az olyan természetes anyagokat, mint a fa és a kő, így ezeket igyekeztünk becsempészni az egész házba. Ha be kellene határolni, azt mondanám, hogy egy kicsit skandináv, egy kicsit loft a stílusvilág, de igazán egyik sem. Uralkodó szín a fekete, de ezzel együtt is próbáltuk otthonossá tenni a különféle kiegészítőkkel, anyagokkal. A dekorációink nagy része a bolhapiacról érkezett, távol áll tőlünk mindenféle luxus és giccses holmik vásárlása.”

Galéria / 33 kép

Megnézem a galériát

Ezekről a sikertörténetekről se maradj le:

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.