Forrás: Getty

Pasztellszínű konyhabútor – Ez a trend mindenkit el fog kápráztatni!

Égkék

Annak ellenére, hogy a kék alapvetően egy hideg szín, a képen látható konyha egyáltalán nem rideg. Épp ellenkezőleg! Ez a lágy égkék szín azonnal jókedvre derít minket, továbbá fantasztikusan mutat ezüst és arany kiegészítőkkel is.

Zsályazöld

Ez a vidéki stílusú zöld konyha szintén meseszép, ami többek közt a visszafogott zöld színű bútornak és a fadeszkákkal burkolt falnak köszönhető. A padló sem hagy kívánnivalót maga után, így az összkép egyszerűen lélegzetelállító.

Világossárga

Egy ilyen konyhában minden reggel jól indul! A sárga fantasztikusan mutat és melegséget sugall a fapadlóval együtt, továbbá tökéletesen összhangban vannak a modern és a vidéki stílusú elemek. A végeredmény egyszerűen elképesztő!

Világos rózsaszín

Ha szeretjük a rózsaszínt, de nem merjük átfesteni a bútort, akkor nézzük meg az alábbi képet. A legjobb bizonyíték arra, hogy nincs mitől tartanunk, hiszen a végeredmény meseszép! A rózsaszínnek számos árnyalata közül válogathatunk, így mindenki megtalálhatja a számára tökéleteset.

Türkizzöld

Egy ilyen színű konyhában nem csak a cica érzi jól magát! Tény, hogy ez egy merészebb színkombináció, hiszen kevesen olyan bátrak, hogy egy türkizzöld konyhát sötétzöld falakkal kombináljanak. Ennek ellenére a végeredmény magáért beszél!

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.