Itt az Otthontervezők podcast 5. része: pénzügyi tervezés lakásvásárlás előtt

Így tervezzük meg az ingatlanvásárlást és a felújítást anyagi szempontból

Az otthontervezés első és legfontosabb lépése (kellene, hogy legyen) egy olyan pénzügyi terv, ami garantálja, hogy nem futunk ki a költségkeretünkből az ingatlanvásárlás, illetve a felújítás végére sem. Sok esetben azonban éppen ezt a szempontot veszik félvállról a jövendőbeli lakók és húzódik el emiatt az átadás dátuma akár hosszú hónapokkal, évekkel. Hogyan előzhető meg, hogy félkész otthonban ragadjunk? Mikor érdemes szakember segítségéhez fordulni? Mit takar a felültervezés? Más szempontokat kell-e figyelembe venni, hogyha az adott ingatlant bérbeadásra szánjuk? Dorogi Gabriella ezúttal Vizkelety Péterrel, a Fundamenta eszköz- és forrásmenedzsmentért felelős vezetőjével beszélget.

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy Google Podcasts-on, Apple Podcaston esetleg a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

És ne maradjatok le további értékes tartalmainkról sem! Kövessetek minket TikTokon, Instagramon és Facebookon, ha pedig kérdésetek van, írjatok nekünk az otthonokesmegoldasok@marquardmedia.hu e-mail címre.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.