Itt az Otthontervezők podcast 2. része: a megfelelő burkolat kiválasztása

Míg az előző részben az egyik legfontosabb kérdést feszegettük, azaz hogy mit és hogyan érdemes megfontolni, ha lakás vagy családi ház vásárlása előtt állunk, teszünk két nagy lépést, és ez alkalommal a megfelelő burkolat kiválasztásához adunk segítséget.

Biztos alapokon: górcső alatt a hideg-, és melegburkolatok

Míg korábban a hideg és meleg burkolatoknak leosztott szerepe volt a felújítások során, mára ez a határ erősen kitolódott: nem feltétlenül csempézzük körbe a fürdőt, ahogy a nappali sem kap minden esetben parkettát. A megfelelő burkolatkiválasztás az egész otthonunk légkörét meghatározza, így érdemes alaposan átgondolni, mit választunk. Mire érdemes odafigyelni ezek kiválasztásakor a személyes preferenciánkon túl? Kivitelezhető akár a meleg-, akár a hidegburkolat szakember segítsége nélkül? Dorogi Gabriella ezúttal Cserven Péterrel, a Hufbau áruházfejlesztési specialistájával és Gratzol Istvánnal, az E padló ügyvezetőjével beszélget.

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy Google Podcasts-on, Apple Podcaston esetleg a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

És ne maradjatok le további értékes tartalmainkról sem! Kövessetek minket TikTokon, Instagramon és Facebookon, ha pedig kérdésetek van, írjatok nekünk az otthonokesmegoldasok@marquardmedia.hu e-mail címre.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.