Helló, digitális világ! – Megjelent az Otthonok&Megoldások magazin első online lapszáma

Az év első lapszámának megjelenése szerkesztőségünk életében nagy változást hozott. Nagy izgalommal készítettük el a tavaszi magazint, hiszen búcsút intettünk a nyomtatott kiadványnak, és innovatív, digitális felületre költöztünk. Így néhány kattintással bármikor elérhetőek és sokkal környezettudatosabbak lettünk. Igyekeztünk szem előtt tartani a fenntarthatóságot az újragondolt tartalmak összeállításánál is, végig abban bízva, hogy sok érdekes anyaggal mutatkozhatunk be ezen a számunkra is izgalmas, új terepen.

Egy dolog viszont változatlan: az Otthonok&Megoldások magazin továbbra is a tőle megszokott magas színvonalat képviseli majd, szép lakásbelsőkkel, otthonteremtési tippekkel, hasznos tanácsokkal és inspirációk tucatjával.

Íme, egy kis ízelítő friss tavaszi kiadványunkból:

Élvezd ki te is a digitális kiadvány kényelmét! Vásárold meg a lapot még ma IDE kattintva könnyen és egyszerűen, mindössze 595 Ft-ért, és vidd magaddal mindenhová. Lapozgasd a metrón, a boltban, sorban állás közben vagy épp a teraszon ülve, az első tavaszi napsugarakban fürdőzve.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.