Forrás: Getty

Használd a Nap színét – Ebben az 5 helyiségben KÖTELEZŐ a sárga színű dekoráció

1. Gyerekszoba

A színek már a legkisebbekre is hatással vannak, ezért fontos őket vidám, pozitív árnyalatokkal körülvenni. A sárga azonban azért is jó választás a gyerekszobába, mert nem túl kényes a kicsik mellé, ráadásul modern megoldásnak számít a korábban divatos rózsaszín vagy kék után.

2. Gardróbszoba

A napot az öltözéssel kezdjük, ezért fontos, hogy a gardróbszobának jó hangulata legyen, hiszen az ébredés utáni időszak nagyban meghatározza a kedvünket az egész napra vonatkozóan. Nem kell az egész helyiséget sárgára festeni, elég csak pár kiegészítő képében sárgát csempészni a gardróbba.

3. Terasz/erkély

A sárga a természet legvidámabb színe, azaz kültérben is jól mutat. A terasz vagy az erkély azon terek egyike, ahol nagyon is el kell gondolkodni a Nap színének használatán. Pláne szuperül mutat, ha zöld növényekkel díszítjük a környezetét. 

4. Dolgozószoba

A munkánkat bizonyítottan hatékonyabban végezzük, ha jó hangulatban látunk hozzá. A sárga élénk, vidám, azaz tökéletes atmoszférát teremt a feladatok elvégzéséhez. A dolgozószobában akár az összes falat festhetjük élénk sárga árnyalatúra, főleg, ha fa bútoraink vannak, hiszen a kettő együtt csodásan mutat. 

Használd a Nap színét – Ebben az 5 helyiségben KÖTELEZŐ a sárga színű dekoráció
Forrás: Getty

5. Étkező

Az étkező a család életének egyik központi helyszíne, a közös étkezés jó hangulatát egyszerűen fokozhatjuk sárga kiegészítőkkel. Kifejezetten meghitt lesz a végeredmény, ha fa bútorok vannak az étkezőben. Válasszunk világos sárga falakat az étkezőbe, hogy minél tágasabbnak tűnjön majd a végeredmény. 

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.