Forrás: Getty

Arany karácsony – Az elegancia és a nosztalgia gyönyörű harmóniája
  • Aranyozott otthonosság

Sokan abban a tévhitben élnek, hogy az arany csak a puccos, elegáns otthonokban mutat jól, pedig közel sem ez a helyzet. Ha az arany színű ünnepi dekorációhoz meleg fényeket, puha textíliákat és jópofa díszeket választunk, egyszerre lesz meghitt és modern az otthonunk.

  • Aranyérmes karácsonymániások

Az igazi karácsonymániások számára az arany a tökéletes választás, hiszen megannyi klasszikus kiegészítő található arany színben. A diótörő és a millió plusz egy hópehely aranyozottan az igazi, ezért mindenképp adj egy esélyt az aranynak, ha a szeretet ünnepének megszállottja vagy.

  • Ünnepi asztal

Az arany kiegészítők az ünnepi asztalról sem hiányozhatnak. Például gyertyatartók formájában szuper egyszerű becsempészni az arany színt az asztalra. Ilyen csodaszép díszek mellett nem kell attól tartani, hogy az ünnepi teríték nem lesz méltó a karácsonyhoz.

  • Modern elegancia: a fehérarany

Az elmúlt években a klasszikus sárga arany egyre inkább a háttérbe szorul, helyette a rosé gold, vagy a fehérarany felé húznak a lakberendezők. A fehérarany lesz a befutó számodra, ha karácsonykor mindig modern díszítésre törekszel. 

  • Arany ajtókoszorú

Már a bejárati ajtóban megteremthetjük az aranyozott karácsonyi hangulatot, ha egy elegáns, arany szalaggal átkötjük az ajtódíszt. Sőt, még tovább fokozhatjuk a hatást, ha arany árnyalatú díszítő spray-vel is lefújjuk a díszeket. 

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.