Forrás: Getty

A legjobb karácsonyi ablakdekor ötletek

Függő díszek

Ez a dekoráció rendkívül mutatós, és az elkészítése is nagyon egyszerű: mindössze karácsonyfadíszekre lesz szükséged. Válassz ki pár szép darabot, köss rájuk eltérő hosszúságú szalagokat, és akaszd mindegyiket az ablakba, pontosabban a függönykarnisra. Praktikus is, hiszen ezt a dekorációt az ünnepek után könnyedén el tudod távolítani.

Téli táj

Ez a mesebeli téli táj mindenkit elvarázsol! Elkészítéséhez szükséged lesz némi időre, fehér papírra, egy ollóra és ragasztóra. A papírból vágj ki házikókat, fenyőket és csillagokat, majd a ragasztószalag üvegragasztó segítségével egyszerűen rögzítsd azokat az üvegre. 

Ágak

A fényfüzérek az ablakban is remekül mutatnak, főleg akkor, ha egy ágra tekersz fel egyet, amit aztán belógatsz az ablakba. Az ágra akaszthatsz további díszeket is, így hamisítatlan ünnepi hangulatot varázsolhatsz.

Csillagok

Az utóbbi években egyre nagyobb rajongótábora van a papírból készült csillagoknak – karácsonykor pedig igazán autentikusak is. Csillagokat készíteni nem túl ördöngös feladat, főleg, ha az internetről töltesz le hozzá megfelelő sablonokat. Válassz hozzá csillogó vagy fényes papírt, játssz a színekkel és a méretekkel, és garantáltan látványos eredményt érsz majd el.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.