Forrás: Getty

5 termék, amitől jobban alszol

Palacsinta párna

Mindenkinek másmilyen párna a legkényelmesebb. Ezért ezerféle méret és puhaság közül válogathatunk, de mi lenne akkor, ha magunk is néha keményebb, néha pedig puhább párnára hajtanánk a fejünk? A rétegeknek köszönhetően a palacsinta párna névre hallgató találmány ebben segít nekünk. Aznap, amikor teljes puhaságra vágyunk, hagyjuk az összes réteget a párnában. Mikor keményebb fejtámaszra van épp szükségünk, távolítsunk el kellő mennyiségű réteget.

Levegő ionizáló és párafigyelő készülék

Az alvás egyik legfontosabb tényezője a jó minőségű levegő a hálószobában. Ha a levegő túl párás vagy száraz, folyton felébredünk, forgolódunk, reggelre bedugul az orrunk. A levegőminőséget javító, baktériummentes és ideális páratartalmú állapotot fenntartó gépek is hozzájárulnak a gyermekek és felnőttek jó alvásához.

Hold izzó

A hagyományos izzók kék fénye negatívan hathat az alvásra – állapították meg az alváskutatók. A speciális sárga fény, mely a Hold színében pompázik, ezzel szemben segíti a természetes melatonin termelést, mely az elalvást segítő hormon az emberi szervezetben.

Selyem szemmaszk

A legsikkesebb segítség a jó alváshoz. Ma már aromaterápiás, és szemkörnyék ránctalanító szemmaszkok közül is válogathatunk éjszakára.

Sötétítő függöny

A legegyszerűbb és legősibb megoldás a világosság kizárása. A függöny segítségével szabályozhatjuk a beáramló fény mennyiségét. Egy intelligens vezérelt motor pedig a számunkra alkalmas időben engedheti be a reggeli napsugarakat a szobába.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.