Forrás: Getty

Vibráló színek & egyedi megoldások – Ezektől az otthonoktól eláll a lélegzeted!

#1

Aki eddig azt hitte, hogy több különböző szín kombinálása nem jó ötlet, az az alábbi kép láttán biztosan megváltoztatja a véleményét! Ebben az étkezőben a zöld mellett megtalálható a rózsaszín, a lila, a fehér és a narancssárga is – mégis rendkívül harmonikus a végeredmény.

#2

Annak ellenére, hogy ebben a nappaliban is két intenzív szín is helyet kapott, kellemes a szoba hangulata. Ez minden bizonnyal annak köszönhető, hogy a falon található képeken is hasonló árnyalatok köszönnek vissza, így minden passzol mindenhez. Az összhatás egyszerűen fantasztikus!

#3

Szerencsére már véget értek azok az idők, amikor a fürdőszoba fala, a szaniterek, sőt mi több, még a bútor is fehér volt. A képen látható fürdőben nem csak több színt használtak, de még mintákat is festettek, ennek ellenére tökéletes az összhang.

#4

Virágos tapéta, színes ágykeret és falak…Ha csak ennyi információnk lenne egy szobáról, akkor biztosan azt gondolnánk, hogy borzalmasan néz ki. Ha azonban látjuk a végeredményt, akkor inkább megemeljük a kalapunkat az ötletgazda előtt, hiszen elképesztően fest a helyiség! Ebben az esetben is szembetűnő, hogy a falakon használt színek megtalálhatóak a dekorációkon is, ezáltal jön létre a harmónia.

#5

Ez a konyha… Lila, zöld, sárga – az összhatás egyszerűen fenomenális! Ez a tér is azt bizonyítja, hogy nem kell félnünk a színektől, hiszen ha van érzékünk hozzá, akkor szuper színkombinációkat tudunk alkotni.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.