Forrás: Getty

Vágyódsz a vidék után? Íme néhány klasszikus vidéki és modern farmház megoldás

Vidéki stílusú konyha ötletek

  • Klasszikus „nagyi konyhája”

A tipikus farmházakban a konyha a ház szíve. Itt készülnek a finom ételek, itt zajlanak a meghitt családi beszélgetések. A nagyi meghitt konyháját fa bútorokkal, vintage tapétákkal és csipkés megoldásokkal idézhetjük meg.

  • Hagyomány és modernitás

A modern építésű társasházakban idegenül mutathat a klasszikus vidéki konyha, de emiatt sem kell lemondanunk erről a meghitt atmoszféráról. A farmház bútorokat fehér színben válasszuk, a fém felületek pedig pezsgő vagy rosé gold árnyalatúak legyenek.

Vidéki nappali

  • Családias légkör

A nappali az a helyiség, ahol összegyűlik a család meghitt beszélgetésekre, esetenként társasjátékozni vagy együtt tévézni. A minőségi közös időt azonban félbeszakíthatja a kényelmetlen ülőhely, ezért válasszuk a legkényelmesebb foteleket és kanapékat.

  • Instagram nappali

Az Instagram tele van modern farmház inspirálta, enyhén bohém nappalikkal. Ha vágysz a vidék hangulatára, de nem szeretnél lemaradni a trendekről, akkor a klasszikus fa helyett válaszd a rattant és a cserepes növényeket.

Természetközeli erkély

  • Zöld oázis

A belvárosi lét egyik nagy kompromisszuma a kert hiánya. Szerencsére napjainkban már nem csak kertben lehet virágokat tartani, számos fajta közül válogathatunk, melyek az erkélyen is jól érzik magukat. Vásárolj cserepeseket az erkély padlójára, polcokra, és a korlátra se felejts el néhányat felaggatni.

  • Nyugalmas kiülő

A város zaját nehéz kizárni az erkélyen, ám a privát szférát térelválasztókkal és spanyol falakkal megteremthetjük. Ezek után már csak pár raklap bútorra van szükségünk puha takarókkal, és nyugalomban élvezhetjük a friss levegőt.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.