Forrás: Getty

Praktikus polcötlet Florence Pugh konyhájából

A konyha berendezése minden lakásban kardinális kérdés, hiszen az igény szerinti sütés-főzés lehetővé tétele mellett többnyire szükség van okos és esztétikus tárolási lehetőségekre is. Noha az alsó és felső konyhaszekrények megfelelő kombinációja általában kitűnő megoldás, valójában nem kötelező ezek mellett dönteni – főleg akkor, ha szeretnénk nagyobbnak és tágasabbnak mutatni a teret.

Florence Pugh konyhája ideális mindazoknak a számára, akik szeretnék felvonultatni – és persze kéznél tartani – az edénykollekciójukat, illetve más gyakran használt konyhai hozzávalókat. A nyitott polcok előnye, hogy csekélyebb helyet foglalnak, kevesebbet kell nyitogatással és keresgéléssel bajlódni, ráadásul a tartalmuk dekorációs elemként is szolgálhat.

A nyitott polcokat leginkább szemmagasságban és afölött érdemes felfúrni, hogy könnyen elérhetőek maradjanak, akár fűszereket tárolunk rajtuk, akár bögréket vagy tányérokat.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.