Forrás: Getty

Megválasztotta a Pantone év színét 2023-ra – Így használhatod az otthonodban

1. Konyhaszekrény

2023-ban már határozottan nem csak a visszafogott, egyszerű színek játszanak majd a konyhában. A Viva Magenta konyhaszekrényen is jól mutat, igazán egyedi hangulatot adva a helyiségnek. A magenta szín mellé világos és sötét kiegészítőket is választhatunk, előbbivel kellemesebb, utóbbival drámaibb hatást érhetünk el. 

2. Fürdőszoba szekrény

A profik arra buzdítanak, hogy a Viva Magentát ne csak a nappaliban vagy a hálószobában merjük használni, hanem a lakás bármelyik pontját dobjuk fel ezzel a gyönyörű színnel. Például egészen új arcot adhatunk a fürdőszobának, ha Viva Magenta színűre kenjünk a mosdókagyló szekrényét. 

3. Gyerekszoba

A Viva Magenta színt látva sokaknak a gyerekszoba jut eszébe. Való igaz: a magenta még gyerekszobába is szuper választás, hiszen vidám és erőt sugárzó szín. Emellett a klasszikus rózsaszínes gyerekszoba dekorációt is megtarthatjuk, ha szeretnénk. 

https://www.instagram.com/p/Clvn5mrs5gm/

4. Dizájner bútorok Viva Magentában

Természetesen 2023-ban nem kell meglepődnünk, ha a dizájner darabok többsége Viva Magentában fog pompázni. Fotelek, székek és szófák is széles választékban lesznek kaphatók vibráló magenta árnyalatban. 

5. Színes kiegészítő

Bár még jövőre is trendik lesznek a kétszínű vagy monkróm dizájnok, azért több árnyaltra is számíthatunk. Például a fekete-fehér szobákhoz tökéletesen fognak passzolni a magenta kiegészítők díszpárnák, vázák, szobrok vagy gyertyák formájában. 

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.