Forrás: Getty

Kicsi fürdőszoba berendezési ötletek szuper képekkel

Egy kicsi fürdő mindenkinek feladja a leckét. Ellőre (sok, még másodikra is) szentül hisszük, hogy csak komoly kompromisszumok árán tudjuk élhetővé tenni, mindezt úgy, hogy a szépség nem nagyon kell adnunk. De ahogy annyiszor megcáfoltuk már a megdönthetetlennek hitt tényeket, most is megkíséreljük: a most következő kicsi fürdőszoba berendezési ötletek segítenek a kis terekből is kihozni a legtöbbet.

Kicsi fürdőszoba berendezési ötletek

  • Magas, fiókos szekrény

A kicsi fürdőszobákba a fix bútorokból is kicsit kell választani, ezért csak kevés tárolóhelyünk van. Az így kiesett tárolási helyet persze valamivel pótolni kell, erre jók a kicsi alapterületű, de magas, fiókos tárolók. Ezeket szinte bárhová, akár a vécé és a mosdókagyló közé is be lehet tolni. Vannak kifejezetten szép darabok, amik a praktikum mellett hihetetlenül jól is mutatnak.

  • Keskeny polcos szekrény

Az ilyen polcos szekrény nem csak tárolásra, de dekorációra is tökéletes. Ízlésesen tudjuk tárolni rajta a vécépapírt, törölközőket és más piperéket is.

  • Átlátszó üvegajtó a zuhanyzóban

A kád vagy zuhanyzó nagy helyet foglal el minden fürdőszobában, ezeknek a méretén sajnos nem lehet spórolni. Azonban jóval tágasabbnak fog tűnni a tér, ha átlátszó üvegajtókat választunk hozzájuk.

  • Néhány élénk színű kiegészítő

Mivel hely hiányában nincs túl sok lehetőségünk plusz dekorációs tárgyakat elhelyezni a fürdőben, muszáj a kötelező alapdarabokat használni dekorációként. Erre jó példa, ha egy-két kelléket élénk színű verzióban szerzünk be, így felesleges kiegészítők nélkül lesz mutatós a végeredmény.

  • Fekete-fehér színösszeállítás

A fehér színek mindig jól állnak a kis helyeknek, ha pedig a fehér falak mellé választunk egy feketét, az csak még inkább kiemeli előbbi előnyeit. Ha eltaláljuk a két szín közötti tökéletes arányt, időtálló dizájnt kapunk. Tökéletes választás kicsi fürdőkbe.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.