Kicsi fürdőszoba berendezési ötletek szuper képekkel

Kicsi fürdőszoba berendezési ötletek szuper képekkel

A kicsi fürdőszoba berendezési ötletek a tökéletes bizonyítékai annak, hogy igenis lehetséges a kicsi vizesblokk praktikus és mutatós berendezése.

Ez a cikk már szerepel az Ötletládádban!

Egy kicsi fürdő mindenkinek feladja a leckét. Ellőre (sok, még másodikra is) szentül hisszük, hogy csak komoly kompromisszumok árán tudjuk élhetővé tenni, mindezt úgy, hogy a szépség nem nagyon kell adnunk. De ahogy annyiszor megcáfoltuk már a megdönthetetlennek hitt tényeket, most is megkíséreljük: a most következő kicsi fürdőszoba berendezési ötletek segítenek a kis terekből is kihozni a legtöbbet.

Kicsi fürdőszoba berendezési ötletek

  • Magas, fiókos szekrény

A kicsi fürdőszobákba a fix bútorokból is kicsit kell választani, ezért csak kevés tárolóhelyünk van. Az így kiesett tárolási helyet persze valamivel pótolni kell, erre jók a kicsi alapterületű, de magas, fiókos tárolók. Ezeket szinte bárhová, akár a vécé és a mosdókagyló közé is be lehet tolni. Vannak kifejezetten szép darabok, amik a praktikum mellett hihetetlenül jól is mutatnak.

  • Keskeny polcos szekrény

Az ilyen polcos szekrény nem csak tárolásra, de dekorációra is tökéletes. Ízlésesen tudjuk tárolni rajta a vécépapírt, törölközőket és más piperéket is.

  • Átlátszó üvegajtó a zuhanyzóban

A kád vagy zuhanyzó nagy helyet foglal el minden fürdőszobában, ezeknek a méretén sajnos nem lehet spórolni. Azonban jóval tágasabbnak fog tűnni a tér, ha átlátszó üvegajtókat választunk hozzájuk.

  • Néhány élénk színű kiegészítő

Mivel hely hiányában nincs túl sok lehetőségünk plusz dekorációs tárgyakat elhelyezni a fürdőben, muszáj a kötelező alapdarabokat használni dekorációként. Erre jó példa, ha egy-két kelléket élénk színű verzióban szerzünk be, így felesleges kiegészítők nélkül lesz mutatós a végeredmény.

  • Fekete-fehér színösszeállítás

A fehér színek mindig jól állnak a kis helyeknek, ha pedig a fehér falak mellé választunk egy feketét, az csak még inkább kiemeli előbbi előnyeit. Ha eltaláljuk a két szín közötti tökéletes arányt, időtálló dizájnt kapunk. Tökéletes választás kicsi fürdőkbe.

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
banner
Kinőttétek? Szükség lenne a bővítésre? Válasszátok a Fundamentát, az otthonteremtés szakértőjét.
Megnézem
Bezárom
Stílus A napfelkelte színpalettája az év legnagyobb trendje

Egyre több olyan trend lát napvilágot, ami uralni fogja a 2023-as évet. Az egyik ilyen az otthonok színvilágát érinti, legyen szó a falakról, a bútorokról, a textilekről vagy a dekorációkról. Míg az utóbbi hónapokban főként a zöld árnyalatok domináltak a lakásokban, idén egy teljesen új színvilág nyer teret, méghozzá a napfelkelte színei. Beleértve mindent – a burgundi vöröstől kezdve a sáfránysárgán és aranysárgán át egészen az őszibarackig.

Stílus 5 egyszerűen megvalósítható ötlet a divatos otthon jegyében

A magazinok oldalain szebbnél szebb divatos otthon megoldásokat láthatsz, és mindig ámulatba ejtő, hogy micsoda összhang tud áradni egy jól átgondolt otthoni berendezéséből. Szerencsére nem atomfizika áll a divatos otthonok mögött, sőt, néhány egyszerű tipp segítségével a te otthonod is trendi lehet.

Stílus 20 nm-es lakás berendezése – 4 tipp, amivel kihozhatod a maximumot egy garzonból

Az új típusú társasházak elterjedésével sok olyan lakás születik, ami meglehetősen pici. Egy embernek ezek is elegek lehetnek, de egy 20 nm-es lakás berendezése nem egyszerű feladat. Ha te is ilyen kihívás előtt állsz, adunk 4 tippet, hogy könnyebben boldogulj.

Tipp Eltört egy pohár? Így szedj össze minden apró üvegszilánkot a földről

Amikor egy pohár vagy villanykörte eltörik, az apró üvegdarabok pillanatok alatt futnak ezerfele a padlón. Összeszedésük nem könnyű feladat, főleg, ha nincs kéznél egy porszívó, ezért minden praktika jól jön ilyenkor. Ilyet hoztunk most neked.

Gyerek Fiús szoba színek – Ezek a legtrendibb megoldások napjainkban

A fiús szoba színek már közel sem csak a kék árnyalataiból állnak, rengeteg trendi megoldás van, amiket mind a szülők, mind a gyerekek imádnak. Elhoztuk a profi lakberendezők és az Instagram kedvenc megoldásait.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin