Forrás: Getty

Jennifer Lopez így rejtette el a kíváncsi szemek elől a kertjét

A szórakoztatóipar több ágában – színésznőként, énekesnőként és táncosként is – ismert J. Lo talán az egyik legszebb és legtermészetesebb módszert választotta a hátsó kertjének gondos elkerítésére. A gyepet szegélyező smaragdszínű örökzöld sövény nemcsak a lesifotósok és a kíváncsi szomszédok ellen nyújt védelmet, hanem még otthonos és pihentető környezetet is biztosít:

KATTINTS IDE ÉS NÉZD MEG!

Ha te is szeretnél bensőséges szentélyt varázsolni a kertedből, érdemes meggondolnod az örökzöld sövényt, mint opciót, hiszen remek közeget biztosít ahhoz, hogy önfeledten tudj kertészkedni, lazítani vagy éppen edzeni. Jóformán képtelenség átlátni rajta, ráadásul még igen esztétikus is. Sokkal természetesebb megoldás, mint egy kőfal vagy egy belátásgátlóval bevont kerítés.

Arról nem is beszélve, hogy környezetbarát megoldás, mert támogatja a helyi élővilágot: a madarak és a méhek is örülni fognak, hogy menedékre és táplálékra lelnek nálad. Sok madár szeret a sövények ágai között fészket rakni a tavaszi párzási időszakban, így a metszésnél vigyáznunk rájuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.