Forrás: Getty

Íróasztal dekorációs ötletek – Sulikezdéshez és munkához is inspirálódhatsz belőlük

Következzenek inspiratív íróasztal dekorációs ötletek.

Íróasztal dekorációs ötletek

  • Néhány motiváció

Akár munkára, akár tanulásra használjuk az íróasztalt, mindig tegyünk ki rá néhány inspiráló képet vagy idézetet. A fáradt pillanatokban és a nehéz feladatoknál erőt meríthetünk belőlük. Gondold át, mi motivál téged a legjobban, majd használd fel azt a dekoráláshoz.

  • Helytakarékos minimalista

A „kettő az egyben” íróasztal és a helytakarékos megoldás is érdemel némi dekorációt. Ám ebben az esetben érdemes minimalista végeredményre törekedni: egy-két fontos tárgy, esetleg egy növény több, mint elegendő. A túlzsúfolt tér a munka rovására mehet. 

  • Skandináv egyszerűség

Mint tudjuk, az egyszerű is lehet nagyszerű. A skandináv lakberendezésnek ez a mottója, ami tökéletes választás íróasztalhoz is. Egy-két gyertya, egy cserepes virág és egy letisztult kislámpa is tud dekoratív lenni, ha egymáshoz passzoló darabokat választunk. Ez a kompozíció világos barna vagy fehér íróasztalon mutat igazán jól.

  • Minimalista fehér

A fehér dolgozósarok garantáltan nem vonja el a figyelmed, főleg, ha csak egy-két dekortárgyat használsz hozzá. Válaszd ki a kedvenc családi képed, dobj mellé egy heti tervezőt, és kész is a minimalista íróasztal. Garantáltan csak a feladatra fogsz koncentrálni ilyen rendezett környezetben.

  • Rend a lelke mindennek

Ha te is a szinte már mániákus rendszeretők, rendszerezők és tervezők táborát erősíted, akkor csakis rendezett asztalod lehet, különben elveszel a feladataid között. Ne sajnáld a helyet a tervezőkre és tárolókra, esetedben ezek sokkal hasznosabbak a dekorációknál.

  • Jópofa modern

Főleg a fiatalabb korosztály körében népszerűek a LED fénysorokkal dekorált íróasztalok. A jópofa íróasztalokhoz pedig passzol az úgynevezett „peg board”, ami gyakorlatilag egy lyukacsos falitábla, és úgy alakítod ki rajta a tárolókat, ahogyan csak szeretnéd.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.