Forrás: Getty

Így varázsold hangulatos oázissá a fürdőt

#1 trend – Fa és rattan

A természetes anyagok fénykorukat élik, így nem meglepő, hogy ezeket az anyagokat a fürdőszobában is előszeretettel használják a szakemberek. A fa és rattan bútorok és dekorációk természetességet csempésznek a fürdőbe, és olyan hangulatot teremtenek, amitől azonnal ellazulsz, amint belépsz. Az ilyen termékek kínálata szerencsére óriási! Kaphatók tárolókosarak, polcok, virágcserepek, ülőkék… Ha tovább szeretnéd fokozni ezt a hatást, akkor növényekben is gondolkozhatsz. A törölközők és szőnyegek esetében pedig maradj a világos színeknél.

#2 trend – Fekete elemek

Elsőre furcsának tűnhet ez a trend, hiszen a fekete színt sokan nem kötik össze egy hangulatos oázissal. Ennek ellenére adj esélyt ennek a trendnek is, ugyanis a sötét tónusok tényleg különlegesebbé varázsolják a fürdőszobát. Válassz fekete csaptelepeket, törölközőtartót vagy szappanadagolót… Mindössze arra figyelj, hogy ezek felülete matt legyen.

#3 trend – Hangsúlyos színek

Egy igazi dizájn fürdőt kreálhatsz magadnak, ha egyetlen színcsaládból választod ki a dekorációkat, a bútorokat, a falszínt és a tapétát. 2022-ben a királykék az egyik legtrendibb árnyalat. Ha tetszik ez a tónus, akkor légy bátor, és vállald be! Igazi modern, egyben fenséges fürdőszobád lesz. Ha mégsem mered a teljes helyiséget ebbe öltöztetni, akkor kezdd kicsiben, például a szappanadagolóval vagy a tárolódobozokkal. De ahogy az elején is mondtuk: összességében mindegy, milyen színeket választasz, csak az számít, hogy azok egy színcsaládba tartozzanak.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.