Forrás: Getty

Így néz ki Jennifer Lopez 34 millió dolláros Bel Air-i villája

A most eladott fényűző villa különlegessége, hogy igazi európai hangulatot kínál Los Angeles szívében. Kőből készült homlokzata már előre sugallja a benti rusztikus megoldásokat, természetesen kortárs elemekkel vegyítve.

A nagy belmagasság, a kőkandalló, az acélablakok és a kővel burkolt teraszra nyíló ajtók natúr színekkel kiegészítve hihetetlenül változatos, izgalmas, mégis megnyugtató hatást keltenek.

Az étkezős nappalit és a konyhát fehér és natúr tölgyszín uralja, utóbbi pedig újabb tágas helyiségbe nyílik, ahonnan ki lehet menni a teraszra és a lélegzetállító medencének is otthont adó kertbe.

A hatalmas ablakok, a kandalló és a csillár fényét visszatükröző fali tükör szó szerint fényárban úsztatja az egész földszinti részt.

A remek fotókat Jeremy Spann ingatlanközvetítő készítette az azóta végbement értékesítéshez, s nem csoda, hogy rögtön felkapták a lakberendezési szaklapok.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.