Forrás: Getty Canon R5.

Fürdőszoba ötletek: kád és zuhanykabin egyben?

Kád és zuhanykabin egyben – Ezekben az esetekben éri meg

  • Kicsi a fürdőszoba

A kicsi fürdőszobákban választanod kell, hogy kádat vagy szép zuhanyzót szereltetsz be. Vagy mégsem? A kád és zuhanykabin egyben is kialakítható, ezért mindenképp megéri felfedezni ezt a lehetőséget, ha a tusolás és a fürdés egyenlő arányban vannak jelen a hétköznapjaidban. Ennek a megoldásnak hála nem kell lemondanod sem a gyors tusolásokról, sem a relaxáló fürdőkről.

Fürdőszoba ötletek: kád és zuhanykabin egyben?
Forrás: Getty
  • Költséghatékony megoldást szeretnél

Némi kreativitással és ügyes tervezéssel költséghatékonyan tudsz zuhanykabint és fürdőkádat is kialakítani. A kád tökéletes alapja lesz az egésznek, csupán a tusoló ajtajának felszerelésénél kell elővenni a megoldóképességed. A legolcsóbb verzió egyértelműen az, ha megelégszel függönyökkel üveg- vagy műanyagajtók helyett.

A legtöbb barkácsboltban már azonban kaphatók speciálisan kádra szerelhető ajtók, hiszen külföldön, pláne hotelekben rendkívül népszerű ez a koncepció. Csupán ki kell választanod, hogy melyik ajtó lenne a legpraktikusabb számodra, illetve milyen stílusú darab passzol leginkább a fürdőbe.

Fürdőszoba ötletek: kád és zuhanykabin egyben?
Forrás: Getty
  • Növeli az otthonod értékét

A profi ingatlan ügynökök és közvetítők egyhangúlag egyetértenek abban, hogy minden ingatlan jóval magasabb áron eladható vagy kiadható, ha fürdőkád is található benne. Ha szeretsz fürdőzni, ám csupán magad miatt nem döntenél kizárólag a kád mellett, akkor ez a kád és zuhanykabin egyben tökéletes megoldás lehet számodra.

  • Tiszta fürdőszoba

A szimpla káddal szemben van egy óriási előnye, ha a kád és zuhanykabin egyben van, mégpedig a hosszantartó tisztaság a fürdőben. A hétköznapokban az emberek többsége a tusolást részesíti előnyben, azonban a sima kádból könnyen kifröccsenhet a víz, amiben megragad a por, és már kárba is veszett a legutóbbi takarítás. A zuhanykabint idéző falak segítenek abban, hogy a vizet a kádon belül tartsd, és megőrizd a fürdő tisztaságát.

Fürdőszoba ötletek: kád és zuhanykabin egyben?
Forrás: Getty Canon R5.
  • Melegség

A hideg, téli napokon a forró fürdő átmelegítő hatását tovább fokozhatod, ha zuhanykabinszerű ajtókat tudsz magadra zárni. Hidd el, így pillanatok alatt megfeledkezel majd a kinti zimankóról.

Fürdőszoba ötletek: kád és zuhanykabin egyben?
Forrás: Getty
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.