Forrás: Getty

6 kép, melynek láttán garantáltan beleszeretsz a fekete konyhaszekrények ötletébe

A fekete konyhaszekrények igenis izgalmas megoldást jelentenek. Mutatjuk, miért.

Fekete konyhaszekrények

1. Fekete és rattan

Mivel a teljes fekete konyhaszekrény kicsit sem kelt természetes hatást, a profik előszeretettel lágyítják az összképet natúr kiegészítőkkel. Ilyenek például a rattan szék, a fonott kosár és természetesen a cserepes növények.

2. All black

Ütős hatást érthetünk el, ha „all black”, azaz teljesen fekete konyhát kreálunk. Fekete tapéta, fekete konyhaszekrény, fekete kiegészítőkkel – nem való mindenkinek, de kétségkívül nagyon sikkes végeredményt kapunk vele.

3. Rusztikus fekete konyha

A rusztikus lakberendezés klasszikus színpalettájában nem szerepel a fekete, pedig nagyon is működik, pláne a konyha tekintetében. A rusztikus bútorok és kiegészítők sötét árnyalatban is jól mutatnak, pláne réz színű fémrészletekkel.

4. Fekete-fehér

A fekete-fehér színkombináció tényleg MINDENHOL működik. Ez sem a hagyományos konyhák táborát erősíti, ám egyre többen kedvelik a hasonló, nem mindennapi megoldásokat.

5. Vidám fekete

A fekete konyhabútort sokan azért nem merik bevállalni, mert komor összhatással bír. Persze az Instagramon semmi sem lehetetlen, ezért pár élettel teli, vidám kiegészítővel tökéletes szimbiózisban van a legsötétebb szín: a rózsaszín virágcsokor, fa kiegészítők és az arany részletek hatásosan oldják a borús összképet.  

6. Elegáns fekete konyhabútor

A fekete konyhabútor a lakberendezés „kis fekete ruhája”, márvány csempével pedig még tovább fokozhatjuk az eleganciát. Tökéletes kombináció, és szinte semmi dekorációra nem lesz szükségünk, ha sikerül megtalálni a kettő közötti egyensúlyt.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.