Forrás: Getty

Fehér bejárati ajtó – Stílusos megoldások, amikből te is inspirálódhatsz

Csupasz, fehér bejárati ajtó

Noha ez nem a leginkább izgalmas megoldás, sok helyre már az is elég dekoráció lehet, ha beszerelésre kerül egy fehér bejárati ajtó. Dekoráció nélkül ezek akkor néznek ki a legjobban, ha kellemes kontrasztot adnak a ház egyéb színével. Különösen a szürke, esetleg kék házaknak áll jól a fehér bejárati ajtó, hiszen az előbbi esetében jól illik a monokróm dizájnhoz, utóbbinál pedig képes egy kellemes, mediterrán hangulat megteremtésére.

Fehér ajtó, sok üveg

Ha a lehető legtöbb fényt szeretnéd beengedi abejárati ajtó felől, akkor csak olyan darabok jöhetnek szóba, amiknek szinte azegész felülete üveg. Sok más szín esetében az ablakok elvesznek, hiszenelvonják róluk a figyelmet. Ettől még valóban szép, fényes lesz a bejárati ajtókörnyéke, de nem lesz jól kiemelve az ablakok dekorációs hatása. A fehér ajtókazért jók erre a célra, mert a semleges színük nem vonja el a figyelmet azablakokról.

Fehér bejárati ajtó – Stílusos megoldások, amikből te is inspirálódhatsz
Forrás: Getty

Arany kiegészítők

A fehér a legtöbb színnel nagyon jól megfér, nincs ezmásképp az arannyal sem. Ha fel szeretnéd dobni otthonod külsejét, akkorcseréld ki a fehér ajtón a zárat olyan darabra, aminek a fő színe az arany.

Fehér bejárati ajtó – Stílusos megoldások, amikből te is inspirálódhatsz
Forrás: Getty

Dekorációk minden időszakban ésmennyiségben

A fehér bejárati ajtók legnagyobb erénye mindenképpen az, hogy bármilyen dekoráció jól áll rajtuk. Ez lehet akár egy húsvéti vidám koszorú, vagy az adventi időszakban a piros valamelyik árnyalata, a fehér alapszín nem fog elütni egyiktől sem.

GALÉRIA: ilyen csodaszép végeredményt lehet elérni fehér bejárati ajtóval

Galéria / 5 kép

Megnézem a galériát
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.