Ezekkel a lakberendezési trükkökkel pikk-pakk hangulatosabb lesz az otthonod

Ezekkel a lakberendezési trükkökkel pikk-pakk hangulatosabb lesz az otthonod

Az otthonod berendezése rendezett és átgondolt, mégis úgy érzed, hogy nincs meg benne az X-faktor? Ebben az esetben az alábbi trükköket javasoljuk, melyeknek köszönhetően pikk-pakk hangulatosabbá varázsolhatod.

Ötletládához ad!

Felejtsd el a csetreszeket!

Minden otthonban vannak olyan területek, ahol rendetlenség van: számlahegyek, kábelrengetegek… Ezek még akkor is zavarók, ha valamelyest rendszerezve vannak. Ha nem vagyunk biztosak abban, hogy a mi nappalinkban, esetleg konyhánkban vannak-e ilyen részek, akkor egy egyszerű trükkel kideríthetjük. Egyszerűen készítsünk egy képet az adott szobáról, majd elemezzük ki az elkészült fotót. A zavaró részek azonnal szembetűnőek lesznek, így rögtön tudni fogjuk, hogy min kell változtatnunk.

Szellősebb tér

Szintén stílusosabb lesz az otthonunk, ha picit szellősebben rendezzük be. Ehhez nyugodtan szabaduljunk meg egy-két bútortól, vagy csak toljuk azokat távolabb egymástól. Már pár centiméter is sokat számít. Ha pedig van annyi helyünk, akkor minden bútor és a fal között legyen pár centiméter, így szintén szellősebb lesz a tér.

Növényekre fel!

A növények élettel töltik meg a teret, így ezek jelenléte elengedhetetlen! Néha nyugodtan vegyünk magunknak egy friss virágcsokrot, amitől jobb kedvünk lesz, az otthonunk pedig sokkal hangulatosabbá válik.

Képcsere

A faliképek helyét nem szoktuk megváltoztatni, pedig ezzel is nagy változást érhetünk el. Nyugodtan cseréld meg a képeket, vagy tedd át másik képkeretbe őket. Az ilyen egyszerű trükkökkel is újjá varázsolhatod az adott szobát.

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Tipp A teregetés legjobb időpontja – Így sokkal gyorsabban fognak száradni a ruhák

Akinek nincs szárítógépe, annak ősszel és télen igencsak nagy kihívás a teregetés, hiszen a frissen mosott ruhák sokkal lassabban száradnak mint tavasszal vagy nyáron. Cikkünkben eláruljuk, hogy mikor érdemes mosni annak érdekében, hogy a hidegebb évszakokban minél gyorsabban száradjanak meg a ruhák.

Tipp Így segítsz a kertedbe költözött madarakon a hidegebb hónapokban

Rendszeresen eteted a madarakat? Mutatjuk, mit tudsz tenni értük a leghidegebb hónapok alatt.

Tipp 2022 legszebb konyhai trendjei

Minden év új trendeket hoz magával, így 2022 is. Ha kíváncsi vagy, hogy idén mik lesznek a konyhatrendek, akkor görgess lejjebb!

Tipp Csokifoltok eltávolítása – Ezekkel a praktikákkal biztosan sikerül!

Legyünk őszinték! A csokifoltok nem csak a gyerekes családoknál jelentenek problémát, hiszen a felnőttek is előszeretettel esznek csokoládét – ahogy ők is könnyedén összekenhetik a ruhájukat. Cikkünkben megosztunk pár szuper trükköt, melyeknek hála hamar eltüntethetjük ennek nyomait.

Tipp 2022-ben ez a 3 lakberendezési trend fog mindenhonnan visszaköszönni

Egy biztos: 2022-ben a kényelem áll a középpontban, így minden trend ennek lesz alárendelve. Következzen 3 olyan, ami mellett nem fogunk tudni elmenni.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin