Forrás: Getty

Az Instagram 5 kedvenc konyhaszíne 2023-ban

1. Szürke konyha

A szürke még 2023-ban is a legnépszerűbbek között van, így nyugodtan választhatod, ha éppen konyhafelújítás előtt állsz. Jól illik egy modern lakásba, ráadásul a kis méretű helyiségeket is képes tágítani, ha elég világos a választott árnyalatod. Egy-két színesebb kiegészítővel jól fel tudod dobni, hogy igazán trendi legyen.

2. Merész fekete

A fekete szín a szürkével együtt továbbra is divatos, egyre többen használják otthonuk dekorációjánál. A konyhában nem annyira elterjedt, pedig nagyon jól tud mutatni. A lényeg az, hogy ne legyen belőle túl sok, és mindig legyen mellette legalább ugyanannyi világos szín is, ezzel harmonikus és elegáns összhatást adva a helyiségnek.

3. Pasztell sárga

A klasszikus sárga már lecsengőben van, viszont a pasztell verzió kifejezetten trendi az Instagramon. Sokan azért voksoltak rá, mert a visszafogott fehér vagy bézs árnyaltok is jól mutatnak vele, plusz a textúrákkal is lehet kísérletezni a pasztell árnyalat miatt.

4. Tengerészkék

A kék színt régen a fürdőszobákban használták sokat, de mostanában egyre nagyobb teret nyer a lakás többi részében is – így eljutott a konyhához. Egy fehér alapszínű konyhát nagyon jól fel lehet vele frissíteni, még csak bútorokat és csempét sem kell cserélned, elég a falakat a feltűnő tengerészkékbe öltöztetned, hogy neked is Insta-kompatibilis konyhád legyen.

5. A legmerészebb a divatos konyha színek között, a lila

Monica Geller ikonikus lila lakása az Instagram hobbi-lakberendezőiben igencsak mély nyomot hagyott, hiszen előszeretettel használják még a konyhában is ezt a merész árnyalatot.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.