Forrás: Getty

A stílusos fürdőszobák 6 kötelező eleme

A stílusos fürdőszobák legfontosabb részei: a növények

A növények mindenhol jól mutatnak a lakásban, a legtöbb fürdőben azonban mégsem kapnak helyet. Pedig a stílusos fürdőszobák egytől egyik tele vannak növényekkel, mivel a jellemzően fehér árnyalatokat nagyon jól kiegészíti a növények zöld színe. Arra figyeljünk, hogy olyan fajták kellenek ide, amik jól bírják a párás és meleg környezetet – mint például a vitorlavirág.

A stílusos fürdőszobák 6 kötelező eleme
Forrás: Getty

Porcelán szappantartó

Viszonylag pénztárcabarát, de nagyon jó módszer arra, hogy sokat dobjunk vele a fürdőszoba összképén. Ne dobozos szappanokat vegyünk, sokkal inkább utántöltőket, így környezettudatosabban is vezethetjük a háztartást. Egyszer kell beruházni egy szép, porcelánból készült szappantartóra, majd azt csak töltögetni kell, így mindig egységes lesz a fürdőszoba stílusa.

A stílusos fürdőszobák 6 kötelező eleme
Forrás: Getty

Tusfürdők dísztálcán

A dísztálcák nem csak az étkezőkben és a nappaliban mutatnak jól, de a fürdőt is képesek egy új, elegánsabb szintre emelni. Ahelyett, hogy a kád szélén vagy a zuhanykabin egyik sarkában vannak a tusfürdők és samponok, helyezzük el őket egy szép dísztálcára. Nem csak trendibb lesz így a fürdő, de takarításkor is könnyebb őket mozgatni.

Egyforma törölközők

Ha igazán stílusos fürdőszobát szeretnénk, akkor el kell felejteni a mindenhonnan összeválogatott, színes törölközőket. Válasszunk két színt, majd azokból vegyük meg az összes szükséges méretű törölközőt.

A stílusos fürdőszobák 6 kötelező eleme
Forrás: Getty

Fonott dobozok a törölközőknek

Ha már a törölközők szépek és illenek a fürdőszobához, akkor ne dugjuk el őket a szekrény mélyére. Dekorációként is bátran felhasználhatók, ha veszünk nekik néhány kis kosarat, amiben könnyű azokat tárolni. Így mindig kéznél is vannak, ráadásul sokkal frissebbek maradnak, hiszen nem füllednek be a szekrényben.

Nagy, kivilágított tükör

A végére hagytuk a legjobbat, ami ráadásul a leghasznosabb dolog is a listában. A stílusos fürdőszobák elmaradhatatlan berendezési tárgya az óriási tükör, ami ráadásul még kis is van külön világítva. Sokat javít a térérzeten, plusz világosít is a fürdőn, ami kis szobák esetén nagyon hasznos dolog. A nagy felület pedig segíthet a készülődésben, akár sminkelésről, akár a haj beszárításáról van szó.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.