Forrás: Getty

2022 karácsony: Ezek lesznek a trendszínek

Púderrózsaszín

Ez az árnyalat eleganciát sugároz, és remekül illik az ezüst, a réz, de akár a természetközeli dekorációkhoz is. A színösszeállítás kiválasztása során arra azonban figyelj, hogy a púderrózsaszín karácsonyfadíszek mellé maximum két másik árnyalatot válassz. A púderrózsaszín természetesen nem csak a fenyőn mutat jól, nyugodtan válassz ilyen dekorációt a ház többi pontjára is. És persze a fényfüzérről se feledkezz meg, és tökéletes lesz a karácsonyi hangulat!

Lila

2022-ben egy rendkívül kedvelt szín volt a lila, így nem ér minket meglepetésként, hogy az ünnepi időszakban is előszeretettel nyúlunk hozzá. A világos lilát kombinálhatod egy lágy rózsaszínnel, ha szereted a romantikus stílust, de fehérrel is remekül mutat.

Jégkék

Már a Jégvarázs című mesének hála felfedeztük magunknak a jégkéket – idén karácsonykor pedig már nincs megállás. Ezen az árnyalaton kívül a szürkés kék és az éjkék is remek választásnak bizonyul, ha jeges télies hangulatot szeretnél teremteni. Ezekhez a kék árnyalatokhoz az ezüst illik a legjobban, ha pedig világos alaptónusú fenyőfával kombinálod, akkor némi melegséget is varázsolsz az otthonodba.

Zöld és bordó

Ez a klasszikus színösszeállítás sosem megy ki a divatból! A hagyományos zöld és piros helyett 2022- ben azonban az olyan árnyalatok kerülnek a középpontba, mint a zsálya- és a mohazöld. A klasszikus piros helyett pedig inkább válassz egy szép bordót.

Barna

A természetes árnyalatok kedvelőiről sem feledkeztek meg a trendszakértők, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy idén a barna is divatos. Főleg a rézbarna, a mahagóni és a borostyán árnyalatok rendkívül kedveltek. Kombináld ezeket fehérrel, és garantált az elegáns összhatás.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.