Forrás: Europress

2019 virágtrendjei nyárra – Így dobd fel az otthonod!

Egy dizájnos otthon elengedhetetlen kelléke egy illatos, látványos csokor virág. Nem csupán hangulatba hoz, de látványa ellazítja az elméd is. Legyen szó a lakás ékéről, a nappali dohányzóasztalon elhelyezett hatalmas csokor virágról, vagy csupán egy egyszálas kis vázáról az éjjeliszekrényen vagy a fürdőszobában, egy csipet illatos virág mindig jó választás. Lássuk, melyek az idei év nyári virágtrendjei!

  • A hortenzia. Ez a hatalmas fejű, igazán látványos virág akár önmagában, akár ötszálas csokorban is igazán mutatós. Lányos bulik elengedhetetlen kelléke a rózsaszín hortenzia, míg esküvői kiegészítőnek a fehér vagy a halvány lila árnyalat is tökéletes választás lehet.
  • A peónia. Nagymamánk kertjéből ismerős bazsarózsa – más néven peónia – manapság újra virágkorát éli. Igazán romantikus hangulatot csempészhetünk velük az otthonunkba. De vigyázzunk: sajnos nem a legtartósabb virágok csoportját erősíti, és nagy melegben könnyedén elhullajthatja csodás szirmait.
2019 virágtrendjei nyárra – Így dobd fel az otthonod!
Forrás: Getty
  • A kála liliom. Elegáns, letisztult, vagyis örök klasszikus. Egy csokor fehér kála liliommal sosem foghatunk mellé. Igazán kifinomult választás, és pillanatok alatt az otthonunk ékévé válik.
  • A szellőrózsa. Amennyiben imádod a rózsát, válassz egy rendhagyóbb formát. A szellőrózsa bohém, cikkcakkos szirmai feldobják majd mindennapjaidat. Főleg, hogy színvilágot illetően a határ a csillagos ég!
  • A prótea. Ami 2019 nyári virágtrendjeit illeti, ez az egyik legmeglepőbb pont a felsorolásban. A prótea – más néven cukorcserje – ugyanis egy nagyfejű, trópusi hatású virág, mely a fent említett szellőrózsához hasonlóan ezerféle színben pompázhat. A különlegesebb virágok kedvelőinek a prótea igazi ínyencség!
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.