Forrás: Getty

Kis nappali ötletek: a lehetőségek száma végtelen

Kis nappali ötletek olcsón

Ha gyorsan kellene valamit javítanod a nappalidon, akkor a drága és hosszadalmas munkálatok kiesnek a lehetőségek közül, így mindenképp olcsóbb megoldás után kell nézned. A kisméretű nappaliknál a legégetőbb probléma a kevés tárolóhely szokott lenni, amire szerencsére van olcsó megoldás. A legnépszerűbb lakberendezési boltok számtalan lebegőpolcot kínálnak, aminek a rögzítéséhez csak pár csavar és egy fúrógép szükséges. Ezeket a polcokat aztán fúrd fel a falra, és helyezd ide az összes olyan holmid, ami kicsit is mutatós. Az ezek által felszabadított helyre mehet aztán minden, amit el szeretnél dugni a szemek elől.

A kevesebb néha több

A nappalik fontos kelléke szokott lenni a központihelyen lévő, méretes dohányzóasztal, amit utána nagyon sok dologra lehet használni.Egy kis nappaliban sem kell feltétlenül megválnod tőle, csak sokkal kisebbdarabot beszerezni, de végső esetben még a dohányzóasztal teljes kiebrudalásasem ördögtől való gondolat. A kevesebb bútor ugyanis nagyobb teret ad ahelyiségben, így az érzet is jobb, ami a kis nappali ötletek legfontosabbcélja.

Kis nappali ötletek: a lehetőségek száma végtelen
Forrás: Getty

Minek TV, ha vehetsz projektortis?

Ha te is a többséghez tartozol, akkor számodra is anappali az a hely, ahol egy fárasztó nap végén le tudsz kicsit pihenni,miközben megnézel egy jó filmet, vagy néhány részt a kedvenc sorozatodból.Ezekhez viszonyt mind szükséges egy méretes TV készülékre, ami aztán járulékos„költségekkel” is jár, hiszen kell hozzá minimum egy szekrényelem. Ezt ki tudodváltani egy üres fallal, vagy egy hordozható vászonnal, illetve egyprojektorral.

Kis nappali ötletek: a lehetőségek száma végtelen
Forrás: Getty

Függőleges térkihasználás

Biztosan hallottad már a kifejezést, hogy ki kell használni a vertikális teret. Ez azt jelenti, hogy ha a szoba már elfogyott széltében és hosszában, akkor már csak egy irányba tudsz terjeszkedni: felfelé. Használd ki az összes bútor tetejét, rakj a magasba polcokat, az arra alkalmas növényeket pedig fel tudod akasztani kampókra a plafonra. A lényeg, hogy minél több van feletted, annál kisebb a kupi melletted.

Galéria / 2 kép

Megnézem a galériát
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.