Amikor a luxus és a praktikum találkozik: egy izgalmas színvilágú lakás története

“A feladatom kifejezetten az volt, hogy egy igényes, luxus minőségű enteriőrt alakítsunk ki, de csak olyan mértékben, amely az ingatlanban rejlő lehetőségeket mutatja meg a funkcionális berendezésen keresztül. Amikor először jártam a lakásban, akkor már a teljes belsőépítészeti tervezés és kivitelezés gyakorlatilag megtörtént, de maga az ingatlan üres maradt, illetve a mennyezeti lámpák, helyi világítótestek hiányoztak csak. A feladat tehát adott volt: a már kialakított designhoz kellett a megfelelő stílusú, modern, letisztult design bútorokat, szőnyegeket, kiegészítőket kiválogatni és megfelelően elrendezni.

A berendezéshez a tulajdonosok minden hálószobába egyedi festményeket is rendeltek, melyeket a kiválasztott díszpárna dekoranyagok színvilágához igazodva nagy örömmel készítettem el részükre. Egy nagyon különleges enteriőr született ebből a megbízásból.”

Galéria / 24 kép

Megnézem a galériát
  • Enteriőrstyling, home staging: Manninger Zsuzsi, MúZsa Home Design & Home Staging
  • Egyedi festmények az enteriőrhöz szabva: Manninger Zsuzsi, MúZsa Home Design & Home Staging
  • Belsőépítészeti tervezés: Andes Architecture and Interiors, tervező: Kardos Judit
  • Konyha: Cesarkitchens
  • Fürdőszobák: Ági Muller concept
  • Berendezés: BoConcept, Kare, Art&Deco, Bútor1, RSBútor
  • Lámpák: Horányi Lámpacenter
  • Szőnyegek: Diego, XXXLutz
  • Díszpárnák: Függönystylist
  • Fotók: Homoki István

Bemutatkozás

Manninger Zsuzsi vagyok, 3 gyermekes édesanya, lakberendező, home stager és enteriőrhöz tervezett festményeket alkotok. Mottóm: „Neked Teremtek”

Amikor a luxus és a praktikum találkozik: egy izgalmas színvilágú lakás története
Manninger Zsuzsi

Az elmúlt 20 évben saját ingatlanokat újítottam fel hobbiból, és ismerősöknek is segítettem lakásuk felújításában, berendezésében. 2016-ban döntöttem úgy, hogy a hobbiból szakma lesz, és kiváló eredménnyel elvégeztem egy kétéves lakberendező és dekoratőr képzést. 4 évig dolgoztam egy belsőépítész stúdióban, ahol ingatlanfejlesztéssel egybekötött ingatlaneladással foglalkoztunk. 2020-ban ismerkedtem meg a home staging fogalmával, és elvégeztem a Magyarországon elérhető összes képzést, melyet kiemelkedő eredménnyel zártam, és okleveles home stager lettem. 2022-ben aztán a Magyar Home Staging Egyesület a tagjává választott. Egy 2022-es munkámmal indultam az Év Home Stagere pályázaton, melyet „Üres lakás felkészítése kategóriában” megnyertem. Emellett 2016-ban a dekoratőri képzés alatt elkezdtem festményeket készíteni. 2020 óta saját munkáimhoz és eladásra is készítek egyedi képeket. 2023-ban néhány festményemből az Art of Info irodagaléria kiállítást rendezett.

Elérhetőségeim:

NE MARADJ LE MANNINGER ZSUZSI TOVÁBBI MUNKÁIRÓL SEM:

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.