Az igazán okos megoldások: így segítenek a háztartási gépek szebbé (is) tenni otthonod

Az igazán okos megoldások: így segítenek a háztartási gépek szebbé (is) tenni otthonod

Már rég magunk mögött tudjuk azokat az időket, amikor egy háztartási gép csupán a funkciójával és okos megoldásaival tudott lenyűgözni minket. Tegyük hozzá gyorsan: szerencsére! A tervezők ugyanis egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a különböző elektronikai berendezések esztétikai értékére is, aminek hála azok nem csak megkönnyítik, de meg is szépítik mindennapjainkat.

Ötletládához ad!

A sütő süssön, a hűtő hűtsön – alapvető elvárások ezek otthonunk nélkülözhetetlen berendezéseivel kapcsolatban. De manapság már az sem számít túlzó igénynek, ha szeretnénk, hogy ezek a gépek tökéletesen illeszkedjenek is életterünk hangulatához. Sőt! Ha már ott vannak, tegyenek is hozzá.

Következzen 4 olyan háztartási gép, ami – hasznossága mellett – méltán pályázhat az “Otthon éke” címre.

Az igazán okos megoldások: így segítenek a háztartási gépek szebbé (is) tenni otthonod
Forrás: Samsung

Mindenek felett

Az amerikai konyhás nappalik reneszánszukat élik – velük együtt pedig a konyhai szagelszívók is. Ahhoz ugyanis, hogy a nappaliban töltött estéket ne járja át a tegnapi ebéd illata, szükség van egy ilyen készülékre. Ez a nélkülözhetetlen szerep pedig egész hamar megihlette a tervezőket is, aminek hála egy jól megválasztott szagelszívó nem csak hasznos konyhai eszközök, de a főzőtér egyik fókusz pontja is lehet, ezáltal meghatározó látványelem a konyhabútor felső részében.

Sarokba állítva

Hasonlóan felívelő pályát futnak be a levegőtisztító készülékek, hiszen az egészségmegőrzés egyre nagyobb hangsúlyt kap a mindennapokban – különösen az elmúlt két év tapasztalatainak fényében. Mind több és több nappaliban és hálószobában kap tehát egy sarkot egy-egy légtisztító, amit letisztult vonalvezetésének és modern dizájnjának hála tökéletesen meg is tölt stílussal.

Látványos műsorszünet

Kár lenne vitatni: ma már a TV az egyik legfontosabb készülék minden otthonban! A nappali fókuszpontja, az esték főszereplője, a moziélmény garanciája. De ennél is több! Lenyűgöző hangulati elem is egyben. A Samsung The Frame QLED Smart TV készüléke például többféle mágnesen rögzíthető kerettel kapható, így maximálisan otthonod stílusához és színvilágához igazíthatod. Ráadásul akkor sem tétlenkedik, amikor épp ki van kapcsolva. Ilyenkor ugyanis az Art Store 1600 műalkotásának egyike, a világ fotógalériáinak képei vagy épp saját emlékeink váltogatják egymást tükröződésmentes, fényérzőkelővel és matt szűrővel ellátott kijelzőjén.

Az igazán okos megoldások: így segítenek a háztartási gépek szebbé (is) tenni otthonod
Forrás: Samsung

Hideg árnyalatok

Egy hűtőszekrény méreténél fogva már önmagában is feltűnő jelenség. Éppen ezért: ha az ajtók jelentette felületet a dizájn szolgálatába állítjuk, annak bizony érezhető hatása lesz életterünk egészére nézve. A Samsung Bespoke hűtői tökéletes példái ennek. Az elegáns, letisztult megjelenést pasztellárnyalatokban kapható kiegészítőkkel teljesen személyre és ízlésre igazíthatjuk, hogy a készülék maximálisan illeszkedjen otthonunk belső teréhez. Az innovatív és elegáns külső ráadásul tökéletesen rugalmas belsőt takar: a Bespoke hűtőszekrények belső elrendezése – többek között a többfunkciós Rack & Shelf™ tárolónak és a 2 lépéses összehajtható polcnak hála – könnyedén átalakítható és egyéni igényre szabható.

Jól megválasztott háztartási gépekkel tehát – mint amilyen a Bespoke hűtő és a The Frame televízió – mindenki még inkább személyre szabhatja az otthonát, így a háztartási eszközök teljesértékű design elemekké válnak.

Az igazán okos megoldások: így segítenek a háztartási gépek szebbé (is) tenni otthonod
Forrás: Samsung


Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Tipp Itt a csere ideje! Íme 4 jel, hogy fel kell frissítened az étkészleted

Már jó ideje fontolgatod egy új étkészlet beszerzését, de eddig nem szántad rá magad? Összeszedtük azokat a jeleket, amikor már nem érdemes tovább halogatnod.

Tipp Tolóajtó kisokos – Ezekből az anyagokból és típusokból választhatunk

A tolóajtók népszerűsége még mindig jócskán elmarad a hagyományos ajtóktól, pedig legalább olyan jók, ha nem jobbak. A cikkünkben található tolóajtó kisokos segítségével megismerheted a leggyakoribb típusokat és anyagokat.

Kert Kertfelújítás: ezekből a kerttípusokból válogathatsz

A kert felújítása időről időre visszatérő feladat, hiszen változnak a trendek, változhat az élethelyzetünk, de az is lehet, hogy csak valami újra vágyunk. A kertfelújítás tökéletes alkalom arra, hogy újragondoljuk, milyen módon szolgálhatná ki az igényeink a legjobban a privát zöld övezetünk.

Stílus Organikus lakberendezés – Vissza a természethez!

Manapság sokat lehet hallani azt a kifejezést, hogy organikus lakberendezés. De mit is jelent ez? Nem mást, mint a természet hangsúlyba helyezését a lakáson belül. Ezt el tudjuk érni színekkel, anyagokkal, textúrákkal. Ha érdekel, hogy lehet organikusan berendezett a te otthonod is, csak görgess lejjebb.

Otthon DejaVu ház – Egy káprázatos balatoni búvóhely

Újabb kincsre bukkantunk! Ezúttal Szentantalfára utazunk, tartsatok velünk.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin