Forrás: Getty

Anne Hathaway „beszélgetős” nappalijáért odavannak a lakberendezők

Az ünnepi vendégségek alkalmával nyilvánvalóvá válhatott, hogy a lakás melyik helyisége a legalkalmasabb az érkezők fogadására, és akár inspiráló megoldásokat is láthattál másoknál.

A kényelmes és praktikus ülőhelyek megléte kulcsfontosságú ebből a szempontból. Anne Hathaway és ékszertervező férje, Adam Shulman kifejezetten társasági emberként szem előtt tartotta ezt rusztikus stílusú kaliforniai otthonuk nappalijának berendezésekor: maximális helykihasználással sikerült elérniük, hogy a helyiség méretéhez képest a lehető legtöbben tudjanak kényelmesen leülni egy kellemes csevejre. Ez mind esztétikailag, mind pedig a praktikumot tekintve tökéletes megoldás:

Érdekesség, hogy a kanapé, a fotelek és a székek szemmel láthatóan nem egy garnitúrához tartoznak, mégis remek közöttük az összhang. A színek, az anyagok és a formák összjátéka otthonos és sikkes hatást kölcsönöz a nappalinak, ahová mindannyian szívesen lehuppannánk egy feledhetetlen családi vagy baráti beszélgetésre!

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.